Karşıyaka galibiyet peşinde

Karşıyaka galibiyet peşinde

Karşıyaka, 1461 Trabzon maçını sezonun en kritik 90 dakikası olarak görüyor.

PTT 1. Lig’de son 2 haftada 4 puan alarak kümede kalma yolunda umut tazeleyen Karşıyaka, pazar günü deplasmanda oynayacağı 1461 Trabzon maçını sezonun en kritik 90 dakikalarından biri olarak görüyor.

Ligde13. haftadan bu yana düşme hattında yer alan 17 puanlı yeşil kırmızılılar, bu müsabakayı kazanıp, 20 puanlı rakibini yakalamayı amaçlıyor. İlk yarıda evinde 2-0 öne geçtiği maçta 1461 Trabzon’a 3-2 yenilen Karşıyaka’ın bu müsabakada elde edeceği galibiyet, ikili averaj açısından da önem taşıyor.

Samsunspor deplasmanından galibiyetle ayrıldıktan sonra Boluspor’la kendi sahalarında berabere kalarak önemli bir fırsatı değerlendiremediklerini belirten Futbol Şube Yöneticisi Korhan Yetiş, “Boluspor’u yenebilseydik, 1461 Trabzon deplasmanından alınacak 1 puana razı olurduk. Ancak bu durumda mutlak galibiyet elde etmeliyiz. Takımımız her hafta daha iyiye gidiyor. Bizim için kolay ya da zor bir maç yok, her puan çok önemli” şeklinde konuştu.

Karşıyaka’da sakatlıktan çıkan forvet Necati, stoper Berkay Can ve sol bek Kvesic’in şans verilmesi halinde takımdaki yerlerini alabileceği bildirildi.