Yeni Malatya kötü gidişe son vermek istiyor

Yeni Malatya kötü gidişe son vermek istiyor

Ali Ravcı, "Giresunspor deplasmanından istediğimiz sonucu alarak, son haftalardaki kötü gidişata son vermek istiyoruz" dedi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'un sportif direktörü Ali Ravcı, "Giresunspor deplasmanından istediğimiz sonucu alarak, son haftalardaki kötü gidişata son vermek istiyoruz" dedi.

Ravcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, PTT 1. Lig'de son haftalarda  istemedikleri sonuçlar aldıklarını, bunun hem kendilerini hem de taraftarları  üzdüğünü belirtti.
 
Takımın başına Yücel İldiz'in yerine İrfan Buz'u getirdiklerini  hatırlatan Ali Ravcı, "Yücel İldiz iyi bir teknik direktördü ancak kan  uyuşmazlığı nedeniyle yollarımızı ayırdık. İrfan hocamız Süper Lig tecrübesi olan  bir teknik adam, bize çok katkısı olacağına inanıyoruz. Milli maçlar nedeniyle  lige verilen aradan sonra Giresunspor maçından 3 puan almak istiyoruz" diye  konuştu.
 
Yeni teknik direktörle çıkışa geçmeyi amaçladıklarını dile getiren  Ravcı, "Rakibimiz iyi bir takım, zor bir müsabaka olacak. Bizim de puana  ihtiyacımız var. Giresunspor deplasmanından istediğimiz sonucu alarak, son  haftalardaki kötü gidişata son vermek istiyoruz. Bunu başaracak kalite ve güce de  sahibiz" ifadelerini kullandı.