Fenerbahçe tahminleri doğru çıkan Sergen Yalçın'dan Mourinho'ya rest

Fenerbahçe tahminleri doğru çıkan Sergen Yalçın'dan Mourinho'ya rest
Güncelleme:

Türk futbolunun efsanesi Sergen Yalçın, Kayserispor ile 3-3 berabere kalarak şampiyonluk şansını artık mucizelere bırakan Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jose Mourinho'yu yerden yere vurdu.

Fenerbahçe, Kayserispor karşısında son dakikalarda yediği golle sahasında puan kaybı yaşadı. Sarı-lacivertliler, lider Galatasaray'ın 5 puan gerisine düşerken, Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jose Mourinho'nun basın toplantısında "Şansımız var mı, yok mu değerlendirmesi istemiyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Türkiye'ye ilk geldiği günden bu yana Jose Mourinho'nun Türkiye'de başarılı olamayacağına inandığını söyleyen Sergen Yalçın Ekol TV'de yaptığı programda sarı lacivertli takımın hocası Jose Mourinho'ya faturayı kesti.

Sergen Yalçın, Jose Mourinho'nun maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında sarf ettiği "4-5 maç kazanınca en iyi, kaybedince en kötü oluyorsunuz. Buranın kültürü bu ama benim değil. Ben daha dengeli biriyim." şeklindeki sözlerini ise şöyle eleştirdi:

"Biz Mourinho için hiçbir zaman kötü teknik direktör demedik. Biz bu Portekizlilerin kültürünü iyi biliyoruz masal anlatma bize! Sizin kültürünüz tazminat kültürü; başka bir kültürünüz yok sizin. Okan Hoca'ya yaptığı hareket, dengeli bir insanın yapacağı bir hareket miydi?"

İşte Sergen Yalçın'ın canlı yayına damgasını vuran o açıklamaları:

"Eskiden filmlerin sonunda 'The End' yazardı. Bu akşam ligin üst tarafı bitti. Sürpriz de bir şey değil söylediğimiz, herkes tarafından aynı şey düşünülüyordur. Fenerbahçe Samsun ile Kayseri'yi yenmiş olsaydı bugün Galatasaray'ın 1 puan arkasındaydı. Yüzde yüz şampiyonluk adayıydın.

3-2 oyuncu değişikliğinden sonra yapılan iki tane oyuncu değişikliği var. Birisi bu teknik direktör arkadaşa Fenerbahçe'nin teknik direktörü olduğunu hatırlatmalı mı acaba? Kayserispor teknik direktörü gibi hareket ediyor çünkü. Sanki küme düşmeye oynayan takımın teknik direktörü gibi iki savunmacı aldı 3-2'den sonra. Sen Fenerbahçe'nin teknik direktörüsün 3-2 olduktan sonra 4-2'yi, 5-2'yi kovalamaz mısın? "Bugünkü beraberlik teknik direktöre yazar.

79'da 3-2 öne geçti ve iki tane savunmacı soktu oyuna. Ayıp değil mi! Sen bu kadar mı yüreksizsin! Koskoca Fenerbahçe'nin antrenörüsün sen ya! Maç bitsin diye oyuncu değiştiriyorsun. Dünyanın en saçma işidir. Bundan sonraki maçlarda artık her maç puan kaybedebilir Fenerbahçe.

Bu Mourinho, nasıl bu kadar kupalar kazanmış? Bu anlattığım şeyler normal şeyler değil. Burada artık yönetime bir şey söyleyemezsin. Adam sana en iyi takımı kurmuş. Artık bunlar final maçları, bu hatalara yapamazsın. Bir bak bakalım Kayserispor'un deplasmanda 3 golü var mı hiç? Basın toplantısında bir şeyler söylemiş. Yaptığın hataları, basın toplantısında dikkatleri başka bir yöne çekeren örtbas edemezsin. Hiç kimse aptal değil, herkes bunları görüyor.

2-1'den sonra risk aldım diyor Mourinho. Ne riski almış? Dzeko'yu soktu, o mu risk? Zaten sen haftalardır çift forvet oynuyorsun. İkinci golde Diego Carlos'u izleyin. Premier Lig'den gelen bir adam nasıl böyle bir hata yapar. Lig bitti artık, yüzde yüz bitti geçmiş olsun. Artık puan farkı da daha da açılır. Bundan sonra Fenerbahçe'nin maçlarının hepsi zor."

text-ad
Adliyede 147 milyon TL'lik soygun! Firari şüphelinin annesinden dikkat çeken sözler Adliyede 147 milyon TL'lik soygun! Firari şüphelinin annesinden dikkat çeken sözler Arka Sokaklar kadrosunda sürpriz değişiklik: Güzel oyuncu gerçeği ilk kez açıkladı! Arka Sokaklar kadrosunda sürpriz değişiklik: Güzel oyuncu gerçeği ilk kez açıkladı! Fatih Terim'in geri dönüşü olay oldu: İmparator reklam filmi yıldızı olarak geri döndü! Fatih Terim'in geri dönüşü olay oldu: İmparator reklam filmi yıldızı olarak geri döndü! Polisin ''Dur'' ihtarına uymayıp kaçarken, yaşlı bir kadını ezdiler! Polisin ''Dur'' ihtarına uymayıp kaçarken, yaşlı bir kadını ezdiler! Çocuk yaştaki şehir eşkıyaları ortalığı savaş alanına çevirdi! Çocuk yaştaki şehir eşkıyaları ortalığı savaş alanına çevirdi! Papa geldi gitti, tarihi noktadaki arsanın sahibi arsasını ilana koydu! Papa geldi gitti, tarihi noktadaki arsanın sahibi arsasını ilana koydu! Emlak vergisi hesabı değişti, zam oranı belli oldu, üst sınır getirildi! Emlak vergisi hesabı değişti, zam oranı belli oldu, üst sınır getirildi! Milyarder Epstein'in ''sapkınlık'' adasından yeni görüntüler yayınlandı Milyarder Epstein'in ''sapkınlık'' adasından yeni görüntüler yayınlandı Türkiye'de satılan en ucuz otomobiller listesi güncellendi: 1 milyon TL barajı aşıldı! Türkiye'de satılan en ucuz otomobiller listesi güncellendi: 1 milyon TL barajı aşıldı! Altın fiyatları frene bastı; İslam Memiş'ten ''son çıkış'' uyarısı geldi! Altın fiyatları frene bastı; İslam Memiş'ten ''son çıkış'' uyarısı geldi!
Trafikte kadın sürücüye küfür yağdırıp aracına zarar veren maganda yakalandı! Trafikte kadın sürücüye küfür yağdırıp aracına zarar veren maganda yakalandı! Sosyal medyaya damgasını vuran ve büyük tepki çeken videoda gerçek ortaya çıktı Sosyal medyaya damgasını vuran ve büyük tepki çeken videoda gerçek ortaya çıktı Konya'da vahşet: 7 yaşındaki oğlunun gözleri önünde öldürüldü Konya'da vahşet: 7 yaşındaki oğlunun gözleri önünde öldürüldü Ünlü ekonomist Mahfi Eğilmez 2026 yılında uygulanması gereken asgari ücreti açıkladı! Ünlü ekonomist Mahfi Eğilmez 2026 yılında uygulanması gereken asgari ücreti açıkladı! Togg fabrikası kapılarını açtı: T10F üretim hattında ilk kez görüntülendi Togg fabrikası kapılarını açtı: T10F üretim hattında ilk kez görüntülendi Ankara'da Türkiye'yi ayağa kaldıran olay! Yıllardır kuş kafesine hapsedilen çocuk kurtarıldı! Ankara'da Türkiye'yi ayağa kaldıran olay! Yıllardır kuş kafesine hapsedilen çocuk kurtarıldı! Savaştan kurtarılıp Türkiye'ye getirilen Ukraynalı yetimlere istismar iddiasında yeni gelişme! Savaştan kurtarılıp Türkiye'ye getirilen Ukraynalı yetimlere istismar iddiasında yeni gelişme! Öğrencilere elektronik cihazda ÖTV ve KDV muafiyeti teklifinin ayrıntıları belli oldu Öğrencilere elektronik cihazda ÖTV ve KDV muafiyeti teklifinin ayrıntıları belli oldu