''Sevgimiz ve saygımız sonsuz''

''Sevgimiz ve saygımız sonsuz''

Kostas Tsanas, bundan sonraki maçlara da aynı ciddiyetle hazırlanacaklarını söyledi.

FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası çeyrek final eleme maçında Özbekistan ile karşılaşacak olan Yunanistan'ın teknik direktörü Kostas Tsanas, bundan sonraki maçlara da aynı ciddiyetle hazırlanacaklarını söyledi.

Tsanas, bir otelde düzenlenen basın toplantısında, "kendi evleri" gibi olduğunu belirttiği Gaziantep'e yeniden döndükleri için çok mutlu olduklarını ifade etti.

Grup maçlarına iyi hazırladıklarını vurgulayan Tsanas, "Yarınki maça hazırız. Bundan sonraki maçlarımıza da aynı ciddiyetle hazırlanacağız" dedi.

Futbolcularından bazılarının iyi takımlara gitmesi için dua ettiklerini ifade eden Tsanas, şunları kaydetti:

"Türk Milli Takımı ile çok defa karşı karşıya geldim. Birbirimize inanılmaz derecede saygımız var. Yalnız Tük takımı değil Türk insanına karşı sevgimiz ve saygımız sonsuz."

Özbekistan cephesi

Özbekistan Milli Takım Teknik Direktörü Akhmadjan Musaev ise Yunanistan karşısında galip gelmek istediklerini söyledi.

Zor bir gruptan çıkarak Gaziantep'e geldiklerini ifade eden Musaev, futbolcularının ve teknik heyetin yarın oynayacakları Yunanistan maçına hazır olduğunu söyledi.

Türkiye'ye ev sahipliğinden dolayı teşekkür eden Musaev, organizasyonun üst seviyede olduğunu dile getirdi. Yunanistan'ın disiplinli bir takım olduğunu ancak rakiplerini iyi analizlerini ettiklerini vurgulayan Musaev, "Yunanistan karşısında galip gelmek istiyoruz" dedi.