Rusya deplasmanına vize bedava !

Rusya deplasmanına vize bedava !

Manchester United, Rostov maçına gitmek isteyen her taraftarın 120 Pound'luk vize ücretini karşılayacaklarını açıkladı.

İngiliz devi Manchester United, Rus ekibi Rostov ile oynanacak Avrupa Ligi mücadelesinde tribünde yer almak için yola çıkan her taraftarın 120 Pound'luk (yaklaşık 540 TL) vize ücretini karşılayacaklarını açıkladı. 
 
Rostov ile Manchester United arasındaki mcüadele 9 Mart'ta oynanacak. Manchester'dan Rostov'a hava yolu mesafesi 3 bin 744 kilometre... Manchester ekibinin teknik direktörü Jose Mourinho, kurada Rostov çıkınca "Çok yoğun bir takvimde uzak bir deplasman çıktı. Üstelik zor bir rakip. Şampiyonlar Ligi oynadılar. Play-off'ta Ajax ve Anderlecht'i yendiler" ifadelerini kullanmıştı. 
 
Manchester United kupaları üçlemek istiyor
 
Southampton'u 3-2 yenerek İngiltere Lig Kupasını (EFL) kazanan Manchester United oyuncusu Antonio Valencia, yaptığı açıklamada FA cup ve Avrupa Ligi'ni de kazanmak istediklerini belirtti. FA cup çeyrek finalinde Chelsea, Avrupa ligi son 16'da ise Rus ekibi Rostov ile karşılaşacaklar. Haberi zenginleştirmek için ek bilgi: 26 yılda 30 kupa kazanan Alex Ferguson'un ayrıldığı 2013 senesinden bu yana yalnızca geçen sene FA cup kazanma başarısı gösterdiler. Bir de bu sene 22 şubattaki finalde EFL cup'ı aldılar.