Ünlü teknik adam yumruk yumruğa kavga etti

Ünlü teknik adam yumruk yumruğa kavga etti

Kostarika teknik direktörü Wanchope güvenlik görevlisiyle kavga etti...

Panama ile Kosta Rika'nın gençler kategorisindeki maçını tribünden takip eden Kosta Rika Teknik Direktörü Wanchope kavgaya karıştı.

 Kosta Rika Milli Takımı Teknik Direktörü Paulo  Wanchope'un tribünden takip ettiği karşılaşmada güvenlik görevlisi ile kavga  etti.
 
Gelecek yıl Rio de Janeiro'de düzenlenecek olimpiyatlara katılmak için  Kuzey ve Orta Amerika ile Karayipler Futbol Konfederasyonu (CONCACAF) tarafından  düzenlenen elemelerde, Panama ile Kosta Rika'nın 23 yaş altı takımlarının  karşılaşmasına yaşanan olaylar damga vurdu.
 
Taraftarların sosyal medyada paylaştığı video görüntülerine göre, maçı  tribünden seyirci olarak takip eden Kosta Rika Milli Takımı Teknik Direktörü  Paulo Wanchope, 0-0 biten mücadelenin ardından barikatları aşarak sahaya girmek  istedi.
 
Bu sırada siyah kıyafetli bir kişi tarafından ittirilerek stada  girmesi engellenmeye çalışan Wanchope da aynı sertlikle karşılık verince, iki  taraf arasında şiddetli bir kavga yaşandı. Polisin araya girmesiyle taraflar  birbirinden ayrıldı.
 
Kosta Rika basınında yer alan haberlere göre, Wanchope'a saldıran  kişinin özel bir firmada çalışan güvenlik elemanı olduğu belirtildi.
 
Futbolcu kökenli teknik adamlardan 39 yaşındaki Wanchope, Manchester  City, Derby County, West Ham United ve Malaga gibi takımlarda forma giymişti.
 
AA