Van Persie'nin oğlu da Fenerbahçe'de !

Van Persie'nin oğlu da Fenerbahçe'de !

Dirk Kuyt'ın adımlarını takip eden Robin Van Persie, vatandaşı gibi çocuğunu Fenerbahçe alt yapısına yazdırdı.

Robin Van Persie'nin Fenerbahçe'ye transferini Hollandalılar farklı bir açıdan ele aldı. Manchester United ile yollarını ayıran 32 yaşındaki forvetin Türkiye'de her hareketiyle Dirk Kuyt'ın adımlarını takip ettiğine dikkat çekildi. Üç yıl formasını giydiği sarı-lacivertlilerde başarılı bir dönem geçiren ve Türkiye'de rakiplerinin dahi saygısını kazanan Kuyt'ın izlediği yolun, RVP tarafından aynen izlendiğine vurgu yapıldı.

Buna göre Robin Van Persie ilk adımı, tıpkı Dirk Kuyt gibi ailesi ile birlikte kameralar karşısına geçerek attı. Türkiye'de saha dışında hep eşi ve çocuklarıyla görüntülenen Dirk Kuyt'ın bu anlamda yarattığı pozitif etkiyi Van Persie de kendi ailesi ile yarattı.
 
Yıldız futbolcunun vatandaşından devraldığı bir diğer hareket de oğluyla ilgili girişimi oldu. Van Persie'nin de Kuyt gibi oğlunu Fenerbahçe'nin altyapısına verdi. Van Persie'nin 8 yaşındaki oğlu Shaqueel, Kuyt'ın çocukları gibi sarı-lacivertlilerin formasını giyecek.
 
Arsenal transfer etmek istedi
İngiltere'de yaşadıkları dönemde hem Manchester United hem de Manchester City'de top koşturan Shaqueel yetenekleriyle dikkat çekiyor. Geçtiğimiz yıl Arsenalli kurmaylar tarafından kend kulüplerinin genç takımına kazandırılma istenen genç yıldızın İngiltere'yle tüm bağları koparken, artık Fenerbahçe'nin başarısı için ter dökecek.

Milliyet