Ve Arda Güler Real Madrid'de!

Ve Arda Güler Real Madrid'de!
Güncelleme:

Fenerbahçe, Arda Güler'in transferi için Real Madrid ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi. Real Madrid ise Güler ile 6 yıllık anlaşmaya vardıklarını açıkladı.

Fenerbahçe, , Arda Güler'in Real Madrid'e transferi için görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

Fenerbahçe'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Futbol A Takımı oyuncularımızdan Arda Güler'in, İspanya'nın Real Madrid CF kulübüne transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır."

İkinci KAP bildirisinde ise, "Profesyonel Futbolcumuz Arda Güler'in İspanyol Kulübü Real Madrid CF'e, oyuncunun tarafımızla olan sözleşmesinin 20.000.000 Avro bedelle feshi karşılığında transferi konusunda taraflarca anlaşma sağlanmıştır. FIFA talimatları gereği doğacak olan dayanışma katkı bedelleri Real Madrid CF tarafından ödenecektir.

Transfer bedeline ilaveten, Futbolcunun performansına bağlı olarak Real Madrid CF tarafından, Kulübümüze azami 10.000.000 Avro bonus bedeli ödenecektir. 

Ayrıca, Futbolcunun ileride diğer bir kulübe transferi halinde; Real Madrid CF'in elde edeceği transfer bedelinin %20'si sonraki satıştan pay olarak kulübümüze ödenecektir." denildi. 

Real Madrid ise Güler ile 6 yıllık sözleşme imzalanacağını duyurdu. 

MADRİD'DEKİ 4. TÜRK

İspanya'ya gidenGüler, böylelikle Madrid ekibinde oynayacak 4. Türk oyuncu olacak. Daha önce Mesut Özil, Hamit Altıntop ve Nuri Şahin, eflatun-beyazlı formayı terletmişti.

ARDA GÜLER BÖYLE VEDA ETTİ: CANIM FENERBAHÇEM...

İspanya ekibinin transferi resmi olarak açıklamasının ardından Arda Güler, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Fenerbahçe'ye veda etti. Sarı-lacivertli kulübün her zaman kalbinde olacağını vurgulayan Güler, “Hayatımın en güzel günlerini yaşadığım Fenerbahçe’ye veda zamanı.. Hayalini kurduğum çubukluyu ilk kez giydiğim anı, 10 numaralı formanın gururunu, muhteşem Fenerbahçe taraftarını ve ayak bastığım her yerde karşılaştığım muhteşem desteği hiçbir zaman unutmayacağım. Veda etmek zor ama bana inananları daha fazla gururlandırmak, vazgeçmek üzere olan herkese ümit olabilmek ve Türk gençlerinin istediklerinde her şeyi başarabileceğini kanıtlayabilmek için bu kararı almam gerekiyordu. Bugün olduğum kişi olmama yardımcı olan herkese sonsuz teşekkür ederim. Bana milli takım kapısını açan, bir hayali yaşatan, hep güzel anılarla hatırlayacağım canım Fenerbahçem her zaman kalbimde olacaksın. İyi ki Fenerbahçe" ifadelerini kullandı.