Ahmet Nur Çebi'den kura yorumu

Ahmet Nur Çebi'den kura yorumu

Ahmet Nur Çebi, Torku Konyaspor eşleşmesinin ardından değerlendirmede bulundu.

2. Başkan Çebi, "Torku Konyaspor önemli bir takım. Gücü de belli. Beşiktaş'ın da gücü belli. Dolayısıyla kısmet Konyaspor'la oynamakmış. Hayırlısı olsun. Konyaspor'u eleyen taraf inşallah biz oluruz. Hak eden kazansın" dedi.
 
Yarı finalde Fenerbahçe ile eşleşme olasılıklarına değinen Ahmet Nur  Çebi, "Umarım güzel derbi olur. Kupayı kaldıracağımıza inanıyoruz. Kupa bizim  olacak. Fenerbahçe maçını da aşarak finali bir takımla oynamayı arzu ediyoruz.  Bunun da böyle olacağına inanıyoruz. İnandığımız takdirde o takımı seçmişsin, bu  takımı seçmişsin; o renkte takım çıkmış, bu çıkmış önemli değil. İsteyeceksiniz ve alacaksınız" ifadelerini kullandı.
 
Beşiktaş'ın ligdeki iki maçının ertelenmesinin fikstüre etkisine  değinen Ahmet Nur Çebi, "Handikap olacağını düşünmüyorum. Sürekli çalışıyoruz,  iki kupa maçı da oynadık" diye konuştu.
 
Mayıs ayından sonra yönetimde olmayacağı yönündeki açıklamalarının  olduğunun belirtilmesi üzerine Çebi, şunları söyledi: "Mayıs ayına çok var. Benim proje olarak kafamı taktığım Beşiktaş'ın  şampiyonluğu ve stadın bitmesi. Bir röportajımda birçok insanın yönetici olma  hakkı olduğunu, onlara da yer ayrılması gerektiğini söyledim. Emaneti vereceğiniz  kişiler önemli. Koşulları ve kişileri de iyi değerlendirmek gerekiyor. Beşiktaş'a  hizmet edecek kişilerin gelmesi önemli."