Karaman oyuncularını tebrik etti

Karaman oyuncularını tebrik etti

Rize'de teknik direktör Hikmet Karaman, Başakşehir maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, yarı finale çıkan takımını gösterdiği üstün gayretten dolayı herkesin tebrik etmesi gerektiğini söyledi.

Karaman, Türkiye Kupası çeyrek final rövanşında 1-0 kazandıkları Medipol Başakşehir maçının ardından yaptığı açıklamada, iki ayaklı bir maç oynadıklarına değindi.

İstanbul’daki ilk maçı 2 – 0 kazandıklarını hatırlatan tecrübeli hoca, “Rövanş maçı, stratejik açıdan bir daha avantajlıydık. Bugün her iki takım da oyun içinde zaman zaman çok iyi şeyler yaptı. Yarı finale çıkan takımı, şehrin, herkesin, gösterdiği üstün gayretten dolayı tebrik etmesi gerekiyor. Oyuncularımı kutluyorum. İki kulvarda da zaman zaman etkisiz olsak da iyi mücadele ediyoruz. Bu maç geride kaldı. Bizim için lig çok önemli. Alttaki takımlara yakın olmak istemiyoruz. İkinci kulvarı da devam ettiriyoruz”iyor ifadelerini kullandı.

Hafta sona ligde Bursaspor ile oynayacakları maça da değinen Karaman, “Kupa bitti, şimdi ligi düşünmeliyiz. Oyuncu arkadaşlarla sorumluluğumuzun bilincindeyiz. En önemli şey cumartesi gününe kadar iyi hazırlanmamız. Çünkü kupada oynamayan takımlar dinlendi. Cumartesi günü maça en iyi şekilde çıkmamız gerekiyor” şeklinde konuştu.