Josic, Köln'e transfer oldu

Josic, Köln'e transfer oldu
Güncelleme:

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Köln, Borussia Dortmund'un orta saha oyuncusu Milos Josic'i transfer etti.

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından  Köln, Borussia Dortmund'un orta saha oyuncusu Milos Josic'i transfer etti.
 
Köln Kulübü'nün internet sitesinden yapılan açıklamada, Sırp  futbolcuyla 4 yıllık sözleşme imzalandığı duyuruldu.
 
23 yaşındaki futbolcu için ne kadar bonservis bedeli ödeneceği  konusunda iki kulübün sessiz kalma konusunda anlaştıkları açıklandı.
 
Köln Sportif Genel Müdürü Jörg Schmadtke, ''Milos Josic çok yetenekli  bir futbolcu. Genç yaşta uluslararası arenada kendini ispatlamış bir futbolcu.  Ayrıca kendisi çok yönlü bir futbolcu olarak farklı mevkilere adapte edilebilecek  düzeyde. Bundesliga'yı da çok iyi tanıyor'' dedi.
 
Teknik direktör Peter Stöger de Josic'in transferinden duyduğu  memnuniyeti dile getirerek, Milos Josic'in takıma çok uygun ve katkı sağlayacak  bir futbolcu olduğunu kaydetti.
 
Bu arada, Yunanistan'ın Olympiakos takımında kiralık oynayan Schalkeli  futbolcu Felipe Santana'nın transferinin gerçekleşmediği açıklandı. Brezilyalı  savunma oyuncusu Santana'nın yapılan sağlık kontrolünde baldırında kas yırtılması  tespit edilmesi nedeniyle bu transferin gerçekleşmediği ifade edildi.