Manchester United’dan dev transfer

Manchester United’dan dev transfer
Güncelleme:

Manchester United, Chelsea'nin orta saha oyuncusu Nemanja Matic'i resmen renklerine kattı.

Manchester United, Chelsea’nin orta saha oyuncusu Nemanja Matic’i renklerine bağladığını açıkladı. Kulüp, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada 28 yaşındaki Sırp futbolcuyla 3+1 yıllık sözleşme imzalandığını ifade etti.

Transfer için Kırmızı Şeytanlar’ın Chelsea’ya ne kadar bonservis ücreti ödediği açıklanmazken İngiliz basını, United’ın oyuncu için 40 milyon Pound civarında bir ücret ödeyeceğini iddia etti.

Chelsea döneminde birlikte çalıştığı başarılı oyuncuyla yeniden buluşan Jose Mourinho, transferle ilgil yaptığı açıklamada, “Nemanja bir Manchester United oyuncusu, bir Jose Mourinho oyuncusu. O bir futbolcuda aradığımız tüm özelliklere sahip; sadakat, devamlılık, hırs ve takım oyuncusu olmak. Bize katılma yönündeki arzusu için ona teşekkür ediyorum. Çünkü o arzusu olmasa onu buraya getirmemiz mümkün olmazdı. Eminim ki oyuncularımız ve taraftarlarımız onu çok sevecek. Yeni 31 numaramıza kocaman bir ‘Hoş geldin’ diyorum” açıklamalarında bulundu.

Matic’in ise ilk ifadeleri şu şekilde oldu: “Manchester United’a katıldığım için çok mutluyum. Jose Mourinho ile yeniden çalışma fırsatı geri çeviremeyeceğim bir teklifti. Chelsea’deki günlerim çok keyifliydi. Kulübe ve taraftara verdikleri destekten dolayı teşekkür etmek istiyorum. Yeni takım arkadaşlarımla tanışmak ve çalışmalara başlamak için sabırsızlanıyorum. Kulüp için heyecan verici bir dönemdeyiz ve bu büyük kulüp tarih yazarken bunun bir parçası olmayı heyecanla bekliyorum.”