ManU'dan dev transfer atağı

ManU'dan dev transfer atağı
Güncelleme:

İngiltere ve İspanya basını, Manchester United'ın Bale ve Messi'yi transfer etmek için harekete geçtiği iddia etti.

İlk olarak Real Madrid'de diğer oyuncular gibi Cristiano Ronaldo'nun gölgesinde kalan ve taraftarların da eleştirdiği Gareth Bale'in, İngiltere'ye dönmek istediği öne sürüldü. Kadrosunu güçlendirmek isteyen Manchester United'ın da bu oyuncu için 117 milyon Pound (yaklaşık 150 milyon Euro) ayırdığı öne sürüldü.

Manchester United'ın ikinci önceliğinin ise Barcelona'nın golcüsü Lionel Messi olduğu iddia edildi. Altın Top ödül töreni öncesi "Gelecek yıl nerede oynayacağımı bilmiyorum" diyen Messi'yi alabilecek bir kaç takımdan birinin Manchester United olduğu vurgulanırken, İngilltere'nin saygın gazetelerinden Guardian, "Manchester United, Messi için alarmda. Messi'yi alabilecek tek İngiliz kulübü Manchester United, 250 milyon Euro'luk satın alma opsiyonunu ödeyerek bu transferi bitirebilir" ifadelerini kullandı.

Manchester United'ın ezeli rakibi Manchester City'nin de 27 yaşındaki oyuncuyla ilgilendiği; ancak son İngiliz şampiyonunun UEFA Finansal Fair Play kurallarının bu transferi zora soktuğu kaydedildi.

NTVSpor