Cem Bölükbaşı'dan kötü haber

Cem Bölükbaşı'dan kötü haber
Güncelleme:

Formula 2, dün antrenman sırasında yaşanan kazada beyin sarsıntısı geçiren Cem Bölükbaşı'nın hafta sonu yarışamayacağını açıkladı.

Cem Bölükbaşı, Suudi Arabistan Grand Prix'sinde yarışamayacak. Formula 2'de dün antrenmanda yaşadığı kaza neticesinde beyin sarsıntısı geçiren temsilcimiz Cem Bölükbaşı, bu hafta sonu yarışmayacak.

"UYGUN DEĞİL"
Formula 2, Cem Bölükbaşı'nın yarışa katılmaya uygun olmadığını açıkladı. Formula 2'den yapılan açıklamada, "Tıbbi muayenenin ardından Cem Bölükbaşı'nın beyin sarsıntısı geçirdiği ve daha fazla ihtiyacı kontrol için gece hastanede kaldığı tespit edildi. Yarışmaya uygun olmadığı ilan edildi ve bu nedenle yarıştan çekildi" ifadeleri yer aldı.

"ARACIMA TEKRAR BİNMEYİ HEVESLE BEKLİYORUM"
Verilen karar sonrası Cem Bölükbaşı sosyal medya hesabından açıklama yaparak sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti. Bölükbaşı, "Herhangi bir sorunum yok. Tüm gerekli kontroller yapıldıktan sonra ve kazanın yapısı gereği tedbir amaçlı olarak bu hafta sonu Cidde yarışında yer alamayacağım açıklandı. Bir sonraki resmi test seanslarında Barselona'da takımımla buluşup aracıma tekrar binmeyi hevesle bekliyorum. Sezonun 3. yarışı Imola'ya kadar mental ve fiziksel olarak en iyi şekilde hazırlanıp Formula 2 şampiyonasına kaldığım yerden devam edeceğim. Her zaman yanımda olduğunuz için teşekkürler" ifadelerini kullandı.

Cem Bölükbaşı'dan kötü haber - Resim : 1