NBA yayınlarında S Sport Plus’ta yeni dönem

NBA yayınlarında S Sport Plus’ta yeni dönem
Güncelleme:

Basketbol severler gelecek sezonlarda da NBA karşılaşmalarını S Sport Plus’ta izleyecek. Saran Media Group 10 yılı aşkın süredir NBA ile devam eden iş ortaklığını 2023-24 sezonundan itibaren önümüzdeki üç yıl için uzattığını duyurdu.

Dünyanın en prestijli spor organizasyonlarını Türkiye’deki sporseverlerle buluşturan S Sport Plus futboldan basketbola, bokstan extreme sporlara kadar birçok spor branşını Türkiye’de sporseverlerle buluşturmaya devam ediyor.

Basketbol tutkunları S Sport Plus’ın canlı kanallarında yayınlanacak 270 maçın yanı sıra, yine S Sport Plus’ta izleyebilecekleri NBATV üzerinden de dünyanın bir numaralı basketbol liginin birbirinden önemli pek çok karşılaşmasını kaçırmayacaklar.  Basketbol severler, normal sezon karşılaşmalarının yanı sıra, "NBA Cumartesi ve NBA Pazar" hafta sonu maçları, Play-In Turnuvası, NBA Play-Off Karşılaşmaları, Konferans Finalleri, Finaller ve "NBA 360" programını S Sport Plus’ta izleyebilecek.

NBA maçı izlemek için gece yarısını beklemenize gerek yok

Yıllardır NBA’de yayınlanan pek çok karşılaşmanın gece saatlerine denk gelmesi, NBA takipçileri için büyük bir zorluğa dönüşmüştü. S Sport Plus, “Tekrar İzle” ve “İndir İzle” özellikleriyle bu zorluğu konfora çeviriyor.

Kullanıcılar S Sport Plus’la gece kaçırdıkları maçların tekrarlarını maç bittikten hemen sonra, “Tekrar İzle” özelliğiyle diledikleri cihazdan izleyebiliyorlar. “İndir İzle” özelliğiyle ise, sabahları işe, okula gitmeden kaçırdıkları maçları, wifi ile mobil telefonlarına indirip, yolda ya da diledikleri yerde mobil data da tüketmeden NBA keyfini ceplerinde taşıyorlar.

S Sport Plus’ın bu özelliklerine ek olarak, NBA ve Saran Media Group arasında yapılan yeni anlaşma ile Türk basketbol severler, TSİ 20:00’den itibaren başlayacak olan NBA Saturdays ve NBA Sundays maçlarını artık hafta sonu akşam kuşaklarında S Sport Plus'tan keyifle izleyebilecekler.

Türkiye’nin Gururları Parkede

 Önümüzdeki sezonla birlikte NBA’de her geçen gün başarılarına yenilerini ekleyen üç önemli oyuncumuzun performansları da S Sport Plus’tan izlenmeye devam edecek. Houston Rockets forması giyen Alperen Şengün, bu sezondan itibaren San Antonio Spurs forması giyecek Cedi Osman, ve Philadelphia 76ers’tan Furkan Korkmaz birbirinden heyecanlı maçlarla S Sport Plus’ta olacak.

Dünyanın en iyi lig ve şampiyonalarını, her ay 700 saatten fazla canlı yayını, tekrar izle seçeneği, yayın dondurma ve çoklu ekran özellikleriyle Türkiye’de spor yayıncılığının yenilikleri S Sport Plus’ta yer alıyor. Kullanıcıya sunduğu avantajlarla da beğeni toplayan S Sport Plus’ta izlemeye başlanan bir içerik, farklı cihazda kalınan yerden izlemeye devam edilebiliyor hem canlı yayınlar hem de arşiv içerikleri, yüksek görüntü kalitesiyle izlenebiliyor. Sporseverler, beğendikleri programları favori listesine ekleyip, kişisel izleme listesi oluşturabiliyor.