S Sport Plus'tan sosyal destek kampanyası

S Sport Plus'tan sosyal destek kampanyası
Güncelleme:

Zengin spor içeriğini canlı yayın ve tekrar izle özelliği ile günün her saati izleyiciyle buluşturan S Sport Plus, “Sosyal Destek Kampanyası” başlattı. Kampanya boyunca S Sport Plus; yıllık üyelik paketini engellilere özel, indirimli fiyat seçeneği ile sunacak.

Futbol, voleybol, basketbol, motor sporları ve dövüş sporları gibi çok farklı branştan spor müsabakalarını buluşturan S Sport Plus; engellilere özel bir kampanya başlattı. Sosyal Destek Kampanyası ile S Sport Plus; 159,99 TL olan yıllık üyelik paketini engelliler için 99,99 TL’ye sunuyor.

S Sport Plus’ın kampanyasından faydalananlar; S Sport Plus’ta yer alan Premier Lig, La Liga, Bundesliga, NBA, NFL, Formula 1 ve UFC başta olmak üzere S Sport Plus üzerinden gerçekleştirilen tüm canlı yayınları, tekrar-izle özellikli yayınları, filmleri ve belgeselleri 1 yıl boyunca 159,99 TL yerine 99,99 TL ödeyerek izleyebilecek. S Sport Plus hesabı açmış ancak üyeliğini henüz aktifleştirmemiş kullanıcılar da yeni üyelik oluşturarak kampanyadan yararlanabiliyor. Kampanya 31 Aralık 2020’de sona eriyor.

Sosyal Destek Kampanyası’na Katılma Şartları

S Sport Plus’ın Sosyal Destek Kampanyası’ndan faydalanmak isteyenlerin, engelli oranı (%40 ve üzeri) ibaresini de içeren kimlik kartı, seyahat kartı veya Sağlık Bakanlığı onaylı bir sağlık kurumundan alınmış sağlık raporlarından birinin önlü arkalı fotoğrafını destek@ssportplus. com adresine mail atmaları gerekiyor. Bu işlemin ardından S Sport Plus’ın destek ekibi bilgileri kontrol ederek, ilgili kullanıcının mail adresine kampanya kodu iletiyor.

İkinci etapta ise www.ssportplus.com sayfasının ziyaret edilerek üyelik için istenen bilgilerin eksiksiz doldurulması gerekiyor. Ardından ekranda yer alan Promosyon Kodu alanına kampanya kodunun yazılması gerekiyor. Üyelik tamamlandıktan sonra indirim oranı ekranda görülüyor ve kampanyadan yalnızca web sitesi üzerinden katılan yeni üyeler yararlanabiliyor. Mobil uygulamalar üzerinden yapılan üyeliklerde promosyonlar kullanılamıyor. Kampanya detayları için: https://www.ssportplus.com/ sosyal-destek-kampanyasi/