Şok iddia: ''Cumhurbaşkanlığı Spor'' mu kuruldu ?

Şok iddia: ''Cumhurbaşkanlığı Spor'' mu kuruldu ?
Güncelleme:

Cumhurbaşkanlığı kaynakları, 'Cumhurbaşkanlığı Spor' adıyla bir kulübün kurulduğu haberlerinin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

'Cumhurbaşkanlığı Spor' adıyla bir kulüp kurulduğu ve bu takımın Ankara 2. Amatör Küme 4. Grup'ta mücadele etmeye başlayacağı iddia edilmişti. Söz konusu iddia ile ilgili açıklama geldi.

Cumhurbaşkanlığı kaynakları, “Cumhurbaşkanlığı Spor Kulübü” adıyla bir kulübün kurulduğu haberlerinin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Cumhurbaşkanlığı Spor Kulübe ilişkin, Türkiye Futbol Federasyonu'nun sitesinde 018262 numaralı kulüp kodu ve Cumhurbaşkanlığı Forsu'nun yer aldığı kulüp logosu bulunurken, bugün ise TFF'nin internet sitesinde yapılan kulüp arama sorgusunda çıkmadığı görülüyor. Söz konusu olan spor kulübü, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK), Cumhurbaşkanlığı Spor'la ilgili başvuruyu doğrularken, bugün oluşan tepkiler üzerine yalanlanmak zorunda kaldı. TASKK yetkilileri Cumhurbaşkanlığı Spor'un amatör ligde mücadele etmesinin belli prosedürler içinde değerlendirileceğini ifade ederken işlemlerin yasal çerçeve içinde yapılacağı belirtildi.

Dün Türkiye Futbol Federasyonu’nun resmi sitesinde yer alan Cumhurbaşkanlığı Spor Kulübü’nün kaydı da bugün silindi.

Cumhurbaşkanlığı Spor'un idmanlarını ise Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda yapması, maçlarını ise Sincan Stadı'nda oynayacağı iddia edilmişti.

Şok iddia: ''Cumhurbaşkanlığı Spor'' mu kuruldu ? - Resim : 1

 

 

Seçiniz...