Filenin Sultanları isim değişikliği istedi: Filenin Sultanları değil Atatürk'ün kızları

Filenin Sultanları isim değişikliği istedi: Filenin Sultanları değil Atatürk'ün kızları
Güncelleme:

GQ Men Of The Year ödül töreninde "Yılın İlham Veren Kadınları" ödülünü takım arkadaşı Gizem Örge ile birlikte alan İlkin Aydın, konuşmasında dikkat çeken ifadeler kullandı.

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın yıldız oyuncularından İlkin Aydın, Avrupa Şampiyonası ve Milletler Ligi'nde şampiyonluk elde etmeleri ve Paris Olimpiyat Oyunları'na katılma başarısıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

GQ Men Of The Year ödül töreninde "Yılın İlham Veren Kadınları" ödülünü takım arkadaşı Gizem Örge ile birlikte alan Aydın, konuşmasında dikkat çeken ifadeler kullandı.

İlkin Aydın'ın törene damga vuran sözleri:

"Bizim başlattığımız yıllar önce başlayan bu sessiz devrim bu sene Cumhuriyetimizin 100. yılında daha sesli daha çoşkulu bir hale geldi. Tabii ki arkamızda federasyonumuz da olmak üzere saat fark etmeksizin bizi destekleyen herkese çok teşekkür etmek istiyorum. Filenin Sultanları diyoruz ama namıdiğer Atatürk’ün Kızları demek benim daha çok hoşuma gidiyor. Onun bizim bu şekilde yaşamamızı sağladığı Türkiye’de yaşıyor olmak ve bunun bir parçası olabilmek çok büyük gurur. Burdan tüm kadınlarımıza ve kız çocuklarımıza sesleniyorum. Işığı bulduğunuz zaman yakalayın sönmeden önce."