Yıldız isimden Prandelli'ye eleştiri !

Yıldız isimden Prandelli'ye eleştiri !
Güncelleme:

Portekiz maçı öncesinde basın toplantısı düzenleyen Bonucci, İtalya Milli Takımı'ndaki eski hocalarına ağır eleştiriler yöneltti.

Juventuslu Leonardo Bonucci, İtalya Milli Takımı'nın eski teknik direktörü Cesare Prandelli'ye ağır eleştiriler yöneltti. 28 yaşındaki milli futbolcu deneyimli teknik adamı, kendisinin Galatasaray'da da zaman zaman eleştirilmesine neden olan konularla hedef aldı.

Portekiz ile bu gece yapacakları hazırlık maçının öncesinde düzenlediği basın toplantısında konuşan Bonucci, İtalya'nın son Dünya Kupası'ndaki hezimetinin sorumlusu olarak Prandelli'yi gösterdi.

Deneyimli savunmacı, "Prandelli boşa vakit harcayıp durdu. Zamanı testler ve analizlerle boşuna geçirdi. Sahada olmamız gerekirken, sabahları hep bilgisayar başında uğraştık durduk. Yeni oyuncularla kaynaşma fırsatımız az oldu. Aslında bir takım sahada ne kadar çok vakit geçirirse o kadar iyidir" dedi.

'Conte ile yeniden ayağa kalktık' 

Milli takımın başına Antonio Conte'nin geçmesiyle takımın daha iyi bir duruma geldiğine dikkat çeken Bonucci, "Dünya Kupası'nın ardından tekrar ayağa kalkmak kolay değildi. Conte'nin projeleriyle tekrar iyi sonuçlar almaya başladık" diye konuştu.

Milliyet