iPad Pro Türkiye fiyatı belli oldu

iPad Pro Türkiye fiyatı belli oldu
Güncelleme:

iPad Pro yarın satışa çıkıyor. Cihazın Türkiye fiyatı Apple Pencil ve Smart Keyboard'la birlikte 5 bin TL'ye çıkıyor

Apple geçtiğimiz Eylül ayında yeni nesil tableti olan iPad Pro'nun tanıtımını gerçekleştirmişti. Yarından itibaren merakla beklenen iPad Pro çevrimiçi mağazasında satışa sunulacak. Bir hafta sonrasında ise Apple mağazalarında yer alacak.

iPad Pro tabletle beraber meraklısına stylus kalem Apple Pencil ve Apple'ın yeni akıllı klavyesi Smart Keyboard da geliyor. iPad Pro'yu sadece Apple mağazalarında değil, anlaşmalı operatörlerde de bulmak mümkün olacak.

iPad Pro 11 Kasım'da ABD, Çin ve Japonya’nın da olduğu 40 pazarda piyasaya sunuluyor. iPad Pro'nun satışa sunulacağı ülkeler ise; Anguilla, Antigua ve Barbuda, Avustralya, Avusturya, Belçika, Kanada, Cayman Adaları, Çin, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, El Salvador, Finlandiya, Fransa, Almanya, Cebelitarık,Grönland, Guatemala, Hong Kong, Macaristan, İrlanda, Man Adası, İtalya, Japonya, Lihtenştayn, Lüksemburg, Malezya, Meksika, Monako, Hollanda, Yeni Zelanda, Norveç, Polonya, Portekiz, Porto Riko, Rusya, Singapur, Slovenya, İspanya, İsveç, İsviçre, Tayland, Trinidad ve Tobago, Türkiye, BAE, ABD, BK, Uruguay ve US Virjin Adaları...

IPAD PRO ÖZELLİKLERİ

- iPad Pro gümüş, altın, uzay grisi olmak üzere 3 renk seçeneğinden meydana geliyor.
- Yüksek çözünürlüklü 5,6 milyon pikselli 12.9 inç retina ekrana sahip.
- 64 bit masaüstü sınıfı mimariye sahip üçüncü nesil yeni yonga seti A9X bulunuyor.
- 10 saatlik pil ömrü.
- Apple Pencil ile 3D tasarımlar.
- Smart Keyboard, iPad Pro’nun yenilikçi Smart Connector bağlantı noktasına takılıyor ve bu sayede, ayrı bir pile, açma/kapatma düğmesine veya Bluetooth eşleştirmesine ihtiyaç kalmıyor.
- Yeni iPad Pro veya iOS 9 hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyen herkes her Apple Store’da sunulan ücretsiz atölyelere kayıt olabilir.

iPad Pro 32GB Wi-Fi modeli ABD'de 799 dolar, 4G'li 128GB kapasiteli versiyonu ise 1.079 dolara satılacak. Ayrıca Wi-Fi ve hücresel bağlantıyı destekleyen 949 dolarlık fiyat etiketine sahip bir 32GB'lık model de bulunuyor.

IPAD PRO TÜRKİYE FİYATI

iPad Pro Türkiye fiyatı 32 GB'lık Wi-Fi modeli yani başlangıç modeli için 2.999 TL've en üst model olan 128 GB'lık Wi-Fi + 4G modeli için 4.099 TL'lik rakam belirlendi.

APPLE PENCIL VE SMART KEYBOARD TÜRKİYE FİYATI

Apple Pencil için  379 lira fiyat belirleyen Apple, kömür grisi renk seçeneğiyle gelen Smart Keyboard’u 649 liradan satışa sunuyor.