Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Yazar Okur Buluşmaları devam ediyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Yazar Okur Buluşmaları devam ediyor
Güncelleme:

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığının düzenlediği ''Yazar Okur Buluşması''nda Gazeteci-Yazar Mine Söğüt Başkentlilerle bir araya geldi. Genç Akademi Kafe Sıhhiye’de düzenlenen söyleşinin moderatörlüğünü ise İthaki Yayınları editörlerinden Ertuğrul Ogan üstlendi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı Aile Yaşam Merkezleri Şube Müdürlüğüne bağlı Genç Akademi Kafe Sıhhiye, “Yazar Okur Buluşması” programlarına ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

Gazeteci-Yazar Mine Söğüt’ün konuşmacı olarak katıldığı söyleşinin moderatörlüğünü ise İthaki Yayınları editörlerinden Ertuğrul Ogan üstlendi.

SÖĞÜT: “BU TÜR MEKÂNLAR ÇOK ÖNEMLİ”

Ankaralı okurlarıyla buluşmaktan büyük bir keyif aldığını belirten Gazeteci ve Yazar Mine Söğüt, “Bu tür mekânlardaki sohbetleri ben çok seviyorum ve çok önemsiyorum. Gençlerin geldiği yerler ve daha meraklı, daha ilgili edebiyat seven insanlar tam hedef kitle… O yüzden büyük bir keyif alıyorum. Şehrin yaşayanlar için hem katlanılabilir hem de zevk alınabilir olması için bu tür mekânlar çok önemli. Büyükşehir Belediyesinin çabalarını çok yerinde buluyorum. Aynı şeyi İstanbul’da da görüyorum, İzmir’de de var. Çoğalmasını istiyorum ve sanırım bir süre sonra başka sıkıntıları unutmak için bir araya geldiğimiz ve birbirimizle iletişim kurabildiğimiz rahat mekânlar daha da kıymetli olacak” diye konuştu.

Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı Aile Yaşam Merkezleri Şube Müdürü Şinasi Örün de programla ilgili şu bilgileri verdi:

“Aile Yaşam Merkezleri Şube Müdürlüğüne bağlı Genç Akademi Kafe Sıhhiye’deyiz. Edebiyat buluşmalarımızda bugün ünlü Gazeteci-Yazar Mine Söğüt’ü misafir ediyoruz. Bu kapsamda hem öğrencilerimize hem Ankaralı vatandaşlarımıza kültür ve edebiyat etkinliğinde ünlü yazarlarla buluşturmayı, kültür ve edebiyat sohbetleri düzenlemeyi hedefliyoruz. Bu gibi etkinliklerimiz sırasıyla devam edecektir. Diğer Gençlik Merkezlerimiz ve Aile Yaşam Merkezlerimizde de kültür, edebiyat, sanat ve spor alanlarındaki buluşmalar devam edecektir.”