Beylikdüzü Çocuk Meclisi üyeleri izcilik kampında

Beylikdüzü Çocuk Meclisi üyeleri izcilik kampında
Güncelleme:

Cumhuriyet Doğa ve İzcilik Parkı’nda gerçekleşen ‘Çocuk Meclisi Kampı’ renkli görüntülere sahne oldu. Keyifli anların yaşandığı kampta meclis üyesi çocukları yalnız bırakmayan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, atölye çalışmalarına katıldı ve oyunlara eşlik etti.

Çocukların mutlu olduğu bir toplum inşa etmek için çalışmaya devam edeceklerini belirten Başkan Çalık, “Beylikdüzü’nü yönetirken çocukların gözünden bakmaya gayret ediyor,  çocuk dostu bir kent yaratmak için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

 Çocukların içinde yaşadığı ülkenin, manevi ve ahlaki değerlerini öğrenebilmeleri ve geleceklerine güvenle bakabilmeleri amacıyla kurulan Beylikdüzü Belediyesi Çocuk Meclisi üyeleri izcilik kampında bir araya geldi. Dereağzı Mahallesi’nde yer alan Cumhuriyet Doğa ve İzcilik Parkı’nda gerçekleşen etkinlikte çocuk meclis üyelerini yalnız bırakmayan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, atölye çalışmalarına katılarak oyunlara eşlik etti. 56 çocuğun katılımıyla gerçekleşen etkinlikte; kampçılık ve yön bulma gibi eğitimler verilirken aynı zamanda çeşitli atölye programları düzenlendi. Gerçekleşen organizasyonda farklı bir hafta sonu deneyimi yaşayan çocuklar hem doğanın tadını çıkardı hem de birlikte kaliteli vakit geçirmenin keyfini yaşadılar.

 “Çocukların mutlu olduğu bir toplum inşa etmek için çalışmaya devam edeceğiz”

 Çocuklarla birlikte izcilik kampında olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Beylikdüzü’nde çocuklarımızın haklarına özenle yaklaşmaya gayret ediyoruz. Çocukların bu kentin sokaklarında, parklarında, bahçelerinde huzur içerisinde oynayabileceği bir kent inşa etmek için yola çıkmıştık. Bu kararlılığımızdan asla vazgeçmeyeceğiz. Çocukların görüşlerini özgürce ifade edecekleri, alınan kararlarda söz sahibi olacakları, kendi oylarıyla seçme ve seçilmeyi deneyimlediği Beylikdüzü Çocuk Meclisi üyelerinin yaptığı kampta çocuklarla bir araya gelerek keyifli zaman geçirdik. Çocukların mutlu olduğu bir toplum inşa etmek için çalışmaya devam edeceğiz. Beylikdüzü’nü yönetirken çocukların gözünden bakmaya gayret ediyor,  çocuk dostu bir kent yaratmak için var gücümüzle çalışıyoruz” şeklinde konuştu.