Çaycuma'da çocuklar Marmelat’la çok eğlendi

Çaycuma'da çocuklar Marmelat’la çok eğlendi
Güncelleme:

Cumhuriyetin 100. Yılı Kutlama Etkinlikleri çerçevesinde Belediyemizin Vantrolog Çiğdem Çelebi ve kuklası Marmelat’la düzenlediği kukla gösterisi olağanüstü ilgi gördü. Salona sığmayan çocukların son derece eğlenceli dakikalar geçirdiği gösteride, Çiğdem Çelebi bir yandan değerler eğitimi verirken, diğer yandan Cumhuriyetin 100. yılını çocuklarla birlikte kutladı.

Belediyemizin Cumhuriyetin 100. Yılı Kutlama Etkinlikleri çerçevesinde Vantrolog Çiğdem Çelebi ve kuklası Marmelat’la bir kukla gösterisi düzenledi. Belediyenin 7. katındaki Çarşamba Salonu’nda yapılan gösteri çocuklardan olağanüstü ilgi gördü. Salona sığmayan çocuklar, kukla Marmelat ve annesinin gösterisini ilgiyle izlerken, gösterinin pek çok yerine katılımcı da oldu.

ÇOCUKLARA CUMHURİYETİN ÖNEMİ VE FAZİLETLERİ ÜZERİNE MESAJLAR VERİLDİ

Aynı zamanda okul öncesi öğretmeni olan Vantrolog Çiğdem Çelebi, 100. yılını kutladığımız Cumhuriyetin önemi ve faziletleri üzerine mesajlar verirken, çocuklara kazandırılması gereken değerlere de gösterisinin içinde yer verdi. Çelebi, değerler eğitimi içinde topluluk önünde konuşabilme, uyku sorunu, söz vermenin önemi, anne-babaya güvenme, aidiyet, özel eşyalar, kendini, bilgi ve becerilerini fark ederken gerektiğinde sınırını bilme ve kendini zorlamama, doğayı, yaşamı koruma ile gibi konuları eğlenceli bir şekilde çocuklara anlattı.

ÇOCUKLAR KUKLA MARMELAT VE ANNESİ İLE FOTOĞRAF ÇEKTİRMEK İÇİN BİRBİRİYLE YARIŞTI

Gösteriyi çok beğenen çocuklar etkinliğin sonunda Kukla Marmelat ve annesi ile fotoğraf çektirmek için birbiriyle yarışınca küçük çaplı bir izdiham da yaşandı. Belediye Başkanımız Bülent Kantarcı baştan sona büyük bir beğeni ile izlediği gösteri sonunda Çiğdem Çelebi’ye bir buket çiçek ve günün anısına plaket sundu. Çaycuma’dan ve Çaycumalı çocukların ilgisinden çok memnun kaldığını söyleyen Çelebi, başta Başkan Kantarcı olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.