8 Kişilik Kadroya 248 Başvuru

8 Kişilik Kadroya 248 Başvuru

Muğla Orman Bölge Müdürlüğünde görev yapacak 8 greyder operatörlüğü için kura çekimi yapıldı. Muğla Orman Bölge Müdürlüğü çok maçlı salonunda yapılan kura çekimi noter huzurunda gerçekleştirildi. İlk kurayı çeken Muğla Orman Bölge Müdürü Mustafa Kara, 8 g

- Muğla Orman Bölge Müdürlüğünde görev yapacak 8 greyder operatörlüğü için kura çekimi yapıldı. Muğla Orman Bölge Müdürlüğü çok maçlı salonunda yapılan kura çekimi noter huzurunda gerçekleştirildi. İlk kurayı çeken Muğla Orman Bölge Müdürü Mustafa Kara, 8 greyder operatörü kadrosu için 24 asil liste belirlendiğini Ankara’da yapılacak mülakat sonuna 8 greyder operatörünün Muğla’da göreve başlayacağını söyledi.

Muğla Orman Bölge Müdürlüğüne greyder operatörlüğü için İş-Kur tarafından açılan ilana 248 kişi başvurdu. 248 kişi içinden kadro sayısının 3 katı olan 24 kişilik asil liste çekilen kurayla belirlendi. Kura çekilişi Noter huzurunda ve iş başvurusunda bulunan adayların izleyebildiği bir ortamda kamera önünde şeffaf bir şekilde yapıldı. Kura çekilişi kamerayla kayıt altına alındı ve sunumla yansıtılarak herkesin çekilişe takip etmesi sağlandı.

8 KİŞİLİK KADROYA 248 BAŞVURU

8 KİŞİLİK KADROYA 248 BAŞVURU

8 KİŞİLİK KADROYA 248 BAŞVURU