Ak Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Dr. Mahir Küçük’ün Temayül Değerlendirmesi

Ak Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Dr. Mahir Küçük’ün Temayül Değerlendirmesi

Trabzon’da dün 19 Mayıs Kapılı Spor Salonu’nda büyük bir katılımla gerçekleştirilen temayül yoklamasını değerlendiren Orman ve Su İşleri Bakanlığı eski Müsteşar Yardımcısı AK Parti Trabzon Milletvekil...

Trabzon’da dün 19 Mayıs Kapılı Spor Salonu’nda büyük bir katılımla gerçekleştirilen temayül yoklamasını değerlendiren Orman ve Su İşleri Bakanlığı eski Müsteşar Yardımcısı AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Mahir Küçük, son 13 yılda destan yazan tüm AK Parti teşkilat mensuplarına kendilerine gösterdikleri ilgi ve samimiyetten dolayı teşekkür etti.

Küçük, aday adaylık sürecinde yapmış olduğu teşkilat ziyaretlerinde, teşkilatların yaptıkları çalışmaları ve kendilerine gösterdikleri ilgiyi takdirle karşıladığını ve AK Parti teşkilatlarıyla gururlandığını söyledi. Başta il yönetimi olmak üzere, il ve ilçe teşkilatlarının, kadın kollarının, gençlik kollarının ve mahalle başkanlarının kısacası tüm teşkilatın göstermiş oldukları başarılı yönetimlerini takdir eden Mahir Küçük, “İşte bu teşkilatdandır ki, 13 yılda Türkiye’ye hayal bile edilemeyen başarılar yaşattılar. Bugün burada ki kalabalıkta AK Parti başarısının asla rastlantı olmadığını gösteriyor. Bugün bu kalabalık; Dünya’nın çeşitli ülkelerinde AK Parti başarısının neden irdelendiğini, AK Parti’nin neden tezlere, araştırmalara konu olduğunu, ülkelerinde çile çeken mazlum halkın kendi ülkelerinde birer AK Parti kurma çalışmamalarının haksız olmadığını, boşuna olmadığını gösteriyor. AK Parti teşkilatları artık sadece ülkemizde değil, Dünya’daki mazlum halklarında umudu olmuştur” dedi.

49 aday adayının birlikteliğine de değinen Küçük, “Bugün buradaki kalabalık, heyecan, 49 adayın dostane yarışı gösteriyor ki, Allah’ın izniyle 7 Haziran seçimleri AK Partimizin gücüne güç kattığı gün olacaktır. 12 yıllık üst düzey bürokratlık görevimin ardından teşkilat üyelerimizin bizi samimi duygularla karşılaması, Türkiye ve memleketimiz için ortaya koyduğumuz projelerin bir an önce hayata geçirilmesi adına bize verdikleri destek bizi çok memnun etmiştir” ifadelerini kullandı.

Aday adaylarının fazla oluşunun memleketimiz adına bir şans olduğunu belirten Küçük, “Trabzon’umuzu Ankara’da daha iyi temsil edilebilmesi adına bu dostane rekabet ortamı gerekliydi.İnşallah ülkemiz, Trabzon’umuz ve halkımız adına hayırlısı olur.Buradan tüm aday adayı arkadaşlarıma da yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyor başarılar diliyorum” diye konuştu.

text-ad
ORC Araştırma 11 ildeki son genel seçim anketinin sonuçlarını açıkladı ORC Araştırma 11 ildeki son genel seçim anketinin sonuçlarını açıkladı Şarkıcı Lara İran'da olduğunu ''durum çok kritik'' diyerek duyurdu Şarkıcı Lara İran'da olduğunu ''durum çok kritik'' diyerek duyurdu Vize krizi skandala dönüştü: Uganda Türkiye'nin Yeşil Pasaportu için vize istedi Vize krizi skandala dönüştü: Uganda Türkiye'nin Yeşil Pasaportu için vize istedi Hazal Çağlar ile  Samet Akaydın nişanlandı Hazal Çağlar ile Samet Akaydın nişanlandı Prof. Dr. Naci Görür'den 4,0 büyüklüğündeki deprem sonrası yeni depremler uyarısı Prof. Dr. Naci Görür'den 4,0 büyüklüğündeki deprem sonrası yeni depremler uyarısı Turistlerin özel görüntülerini yayınlayan sözde sosyal medya fenomeni müstehcenlikten gözaltında! Turistlerin özel görüntülerini yayınlayan sözde sosyal medya fenomeni müstehcenlikten gözaltında! Marmaris'in tepki çeken gece kulüplerine baskın: Hepsi kapatıldı! Marmaris'in tepki çeken gece kulüplerine baskın: Hepsi kapatıldı! LGS soru ve cevap anahtarları yayımlandı LGS soru ve cevap anahtarları yayımlandı İstanbul'da vahşet! Bir polis memuru arkadaşını parçalara ayırıp intihar etti İstanbul'da vahşet! Bir polis memuru arkadaşını parçalara ayırıp intihar etti Kara Melek'in Yasemin'i Sanem Çelik, ekranlara Melis Sezen ile birlikte geri döndü Kara Melek'in Yasemin'i Sanem Çelik, ekranlara Melis Sezen ile birlikte geri döndü
İran bu sefer de İsrail'e ''psikolojik'' saldırı başlattı: Görüntüler olay oldu! İran bu sefer de İsrail'e ''psikolojik'' saldırı başlattı: Görüntüler olay oldu! Kapadokya'da 2 sıcak hava balonu peşpeşe düştü: Ölü ve yaralılar var! Kapadokya'da 2 sıcak hava balonu peşpeşe düştü: Ölü ve yaralılar var! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ayakkabısının fiyatı için Cumhurbaşkanlığı'ndan açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ayakkabısının fiyatı için Cumhurbaşkanlığı'ndan açıklama Fahriye Evcen ile Burak Özçivit çiftinin herkesi şaşırtan çok özel yaz tatili Fahriye Evcen ile Burak Özçivit çiftinin herkesi şaşırtan çok özel yaz tatili 16 Haziran haftası burç yorumları: İşte haftanın en şanslı ve en riskli burçları 16 Haziran haftası burç yorumları: İşte haftanın en şanslı ve en riskli burçları Kene ölümleri bir ilimize daha sıçradı: Aynı ilde 2'nci ölüm! Kene ölümleri bir ilimize daha sıçradı: Aynı ilde 2'nci ölüm! ''Candan Sisters'' ölüm döşeğinde hastaneyi de sosyal medyaya çevirdi ''Candan Sisters'' ölüm döşeğinde hastaneyi de sosyal medyaya çevirdi İsrail, İran'da nükleer tesisi vurdu: Türkiye'de radyasyon alarmı! İsrail, İran'da nükleer tesisi vurdu: Türkiye'de radyasyon alarmı! Berna Laçin Yeni Akit'in hadsiz haberini İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'ya sordu! Berna Laçin Yeni Akit'in hadsiz haberini İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'ya sordu! Turizm başkentimizde sarı kriz: Taksiciler kontak kapattı, havalimanı ulaşımı felç oldu! Turizm başkentimizde sarı kriz: Taksiciler kontak kapattı, havalimanı ulaşımı felç oldu!