Davutoğlu: İzmirlilere söz veriyorum...

Davutoğlu: İzmirlilere söz veriyorum...

Başbakan Ahmet Davutoğlu partisinin İzmir mitinginde açıklamalarda bulundu.

Başbakan Davutoğlu'nun konuşmasından satır başları;

Bizi IMF'ye muhtaç edenler, milliyetçilik yapabilir mi? IMF'ye borcu kim ödedi. Herhangi bir uluslararası bir kuruma borcumuz var mı? Şimdi kendi tankımızı kendi piyade tüfeğimizi yapıyoruz.

BAŞBAKANLIK OFİSİ

Başbakanlık Ofisi ile inşallah Türk siyasetine İzmir'den yön vermeye hazır mısınız? İzmir artık sıradan bir Ege şehri değil, Ankara ve İstanbul'dan sonra Başbakanlığa ev sahipliği yapacak üçüncü şehir.

izmir_5825_1.jpg

'BÜTÜN İZMİRLİLERE SÖZ VERİYORUM'

Burada bütün İzmirlilere söz veriyorum. Bu ofis gece gündüz İzmirlilerin emrinde olacak. Başbakanlığın bütün birimleri burada temsil edilerek bir hizmet büroksisi bir hizmet alanı oluşacak.

BİZ OSMANLI'NIN ÇOCUKLARIYIZ

Biz projelerimizle Türkiye'nin itibarını yükseltiyoruz. Konak Meydanı'ndan sesleniyorum Biz Osmanlı'nın çocuklarıyız. Aslını unutanlar Türkiye'yi geleceğe taşıyamazlar.

izmsir_12.jpg

CUMHURİYETÇİ OLMAK İÇİN MİLLETLE BULUŞMAK GEREKİYOR

Cumhuriyetçi olmak için önce Cumhurla buluşacaksın. Cumhuriyetçi olduğunu iddia eden Kılıçdaroğlu'na soruyorum madem Cumhuriyetcisin 33 ilde milletvekili yoktu.Cumhuriyetçi olmak için milletle buluşmak gerekiyor.

Türk kadınları başı açık başörtülü diye ayrılırken MHP neredeydi? Türk kadınların hepsinin onuru bizim onurumuzdur. Türk kadınının onurunu hiç bir zaman çiğnetmeyeceğiz.