Dikiz aynası yakalattı !

Dikiz aynası yakalattı !

Ankara'da polis, 70 yaşındaki adama çarpıp ölümüne sebep olan şüpheli sürücüyü dikiz aynasından yakaladı.

Ankara'da 70 yaşındaki Şükrü Çağlayan'a otomobiliyle çarparak ölümüne sebep olduktan sonra kaçan şüpheli R.B.'yi polis, olay yerinde düşen dikiz aynasından yola çıkarak yakaladı. R.B. ilk ifadesinde "Kötü bir niyetim yok, korktuğum için kaçtım" dedi.

Ankara polisi, 70 yaşındaki Şükrü Çağlayan'a karşıdan karşıya geçtiği sırada otomobiliyle çarparak öldürdükten sonra kaçan şüpheli R.B.'yi yakaladı. Olay yerinde düşen dikiz aynasından aracın model ve plakasını tespit eden polis zanlıyı saklandığı evinde yakaladı. Kazanın meydana geliş anı ise çevredeki bir işyerine ait güvenlik kemarasına saniye saniye yansıdı.

Milliyet'in aldığı bilgilere göre, 70 yaşındaki emekli Şükrü Çağlayan önceki gakşam, Keçiören Kütükçü Alibey Caddesi'nde karşıdan karşıya geçtiği sırada bir aracın çarpması sonucu olay yerinde feci şekilde hayatını kaybetti. Çağlayan'a çarptıktan sonra 20 metre sürükleyen aracın sürücüsü olayın ardından hızını kesmeden kaçtı. Kazayı gören vatandaşlar durumu hemen polise bildirdi, ancak kaçan sürücü yakalanamadı.

"Korktum, kaçtım"