İstanbul Oltulular Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Oltu’da Hasret Giderdiler

İstanbul Oltulular Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Oltu’da Hasret Giderdiler

İstanbul Oltulular Derneği yönetim kurulu üyelerinden Nabi Önal, Olgun Kaftanoğlu ve Musa Dündar Oltu’ya gelerek sıla-i rahim yaptılar. İlçedeki akraba, dost ve yakınlarını teker teker ziyaret ederek hasret gideren dernek yönetim kurulu üyeleri Oltu’daki

- İstanbul Oltulular Derneği yönetim kurulu üyelerinden Nabi Önal, Olgun Kaftanoğlu ve Musa Dündar Oltu’ya gelerek sıla-i rahim yaptılar. İlçedeki akraba, dost ve yakınlarını teker teker ziyaret ederek hasret gideren dernek yönetim kurulu üyeleri Oltu’daki eski günlerini yâd ederek maziyi andılar.

İlçe Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığını ziyaret ederek ilçe gezisine başlayan yönetim kurulu üyeleri ilçedeki yaşlıları da ziyaret ederek hayır dualarını aldılar. Sabah kahvaltısına OTSO Başkanı Baki Karaca’nın davetlisi olarak katılan üyeler, Karaca’nın annesi Zemingül Karaca’nın elini öperek hayır duasını aldılar.

Kahvaltıya; Oltu Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek ve yönetim kurulu üyelerinin arkadaşları da katıldı. Oldukça güzel bir sohbet ortamının yaşandığı kahvaltı sofrasında eskiler hatırlanırken, maziden kesitler anlatılarak geçmişi tekrar yaşadılar.

OTSO Başkanı Karaca, İstanbul’dan gelen misafirlerini evinde ağırlamaktan ötürü son derece mutlu olduğunu dile getirerek kapılarının her daim misafirlerine açık olduğunu belirtti.

Bu arada yönetim kurulu üyeleri 30 Mart 2013 tarihinde yapılacak olan ve İstanbul Kadıköy’de bulunan İstanbul Oltulular Derneğince düzenlenecek “25 Mart Kurtuluş Gecesi”ne tüm Oltulu hemşerilerini davet ettiler.