Özel Gülpembe Kolejinden TEOG başarısı

Özel Gülpembe Kolejinden TEOG başarısı

Son dört yıldır SBS’de en başarılı okul olan Gaziantep İslahiye Özel Gülpembe Ortaokulu, bu yıl da ilk kez uygulanan TEOG’da başarı grafiğini artırarak yine İslahiye birincisi oldu. Gümpembe Ortaokulu; Milli Eğitim Bakanlığı tarafından...

Son dört yıldır SBS’de en başarılı okul olan Gaziantep İslahiye Özel Gülpembe Ortaokulu, bu yıl da ilk kez uygulanan TEOG’da başarı grafiğini artırarak yine İslahiye birincisi oldu.

Gümpembe Ortaokulu; Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan TEOG-1 sınavındaki 541 okul puan ortalamasını, TEOG-2 sınavında da 565’e yükseltti ve 414 YEP (Yerleştirme Esas Puanı) ile başarı da zirve yaptı. TEOG'da, İslahiye 1., 2. ve 4.sünü çıkaran okul, yerleştirme sonuçlarında, 16 fen lisesi, 4 sosyal bilimler lisesi, 20 Anadolu lisesi ve 3 Anadolu sağlık meslek lisesi ile 43 öğrencisini istedikleri okula yerleştirdi.

Okul Müdürü Şahin Şahin, öğrencilerin her alanda başarılı olabilmesi için gayret ettiklerini belirterek,"Akademik başarının yanı sıra, hayatta da başarılı olabilen girişimci, kendine güvenen ve öğrenmeyi seven nesiller yetiştirmeyi amaçlıyoruz. Kısaca TEOG olarak bilinen merkezi yazılı sınavlarında elde edilen başarının arkasında bu sistemli çalışmaların olduğunu düşünüyoruz. Öğrencilerimizin elde ettiği bu başarı beklediğimiz bir sonuçtur. Emeklerinin karşılığını aldılar. Bizler de yaptığımız çalışmaların ve uyguladığımız programların ne kadar isabetli ve yerinde olduğunu görmüş olduk. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutluyor, emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

CİHAN