Sevgililer Gününe Özel Saç Kreasyonu

Sevgililer Gününe Özel Saç Kreasyonu

Türkiye'de ilk fahri doktora almış dünya çapındaki ünlü kuaför Dünya Kuaförler Konfederasyonu (CMC) Türkiye Temsilcisi Harun Cici, 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel saçlar tasarladı.

- Türkiye'de ilk fahri doktora almış dünya çapındaki ünlü kuaför Dünya Kuaförler Konfederasyonu (CMC) Türkiye Temsilcisi Harun Cici, 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel saçlar tasarladı.

Ukrayna başta olmak üzere yurt dışında ekibiyle birlikte çok sayıda ödül kazanan Cici, Sevgililer Günü için hanımları düşünerek özel bir kreasyon hazırladı.

Cici, İzmirli tanınmış mankenler Elif Samurcu, Hande Kudret Uzun ve Aslı Yelda Erdir’in saçlarını yaptı. Harun Cici, bu sene Osmanlı dönemi kostüm ve saçlarının moda olduğunu belirterek şöyle konuştu: "Osmanlı kostümleri eşliğinde saçlar tasarlayarak modellerimizi çıkardık. Nisan ve Mayıs aylarında Bosna Hersek de yeni çalışmalarımızı sergileyeceğiz. Bugün saçlarımız ciddi anlamda saçlar boya ve permalarla açıldığı için, artık doğal bakım olmuyor. Saç bakımında en doğrusu profesyonel insanlara danışmak lazım. 14 Şubat Sevgililer Günü olarak kutlansa da, babaların, annelerin, askerlerin, emekçilerin ve herkesin bu gününü kutluyor ve savaşsız, sömürüsüz bir dünya diliyorum.”