Dev dalga turisti böyle yuttu

Dev dalga turisti böyle yuttu

Dev dalgalar 21 yaşındaki genç kızı bir anda yuttu.

Video görüntülerinde, 21 yaşındaki Hintli Apu Gupta isimli turistin çıktığı dev kayanın üzerinden dalgaların fotoğrafını çekiyor. Bir anda gelen dev bir dalga Hintli turistin metrelerce üzeriden yükselip onu savuruyor. 15 metre kadar yükselen dev dalga Apu kayalıklardan savuruyor. 
 
Seamus McCarthy, o dev dalga geldiği sırada öğretmen kız arkadaşı Fionnuala Quigley ile beraber videoya kaydediyordu.  Seamus McCarthy, "Gelen dev dalgayı çektikten sonra oradan ayrılacaktık ki bir anda gelen dev dalga kayalığın üzerindeki turisti savurdu. Şok olduk. Ne yapacağımızı şaşırdık. Hemen acil kurtarma ekiplerini aradım ama telefonum sinyal alamadı. Kız arkadaşım hemen sahilden yardım çağırmaya gitti. Gelen yardımla beraber kayalıklardan aşağıya ip sarkıtıp Apu'nun beline bağlayıp yukarı çektik" dedi. 
 
Olay yerine gelen kurtarma helikopteri ile hemen hastaneye kaldırılan Apu hastaneye kaldırılıp tedavi altına alındı. Sağlık durumunun iyi olan Apu'nun kendine geldiği ve hayatını kurtaranlara çok teşekkür ettiği bildirildi.