Kaddafi'nin oğlu ifşa etti !

Kaddafi'nin oğlu ifşa etti !
Güncelleme:

Libya'nın öldürülen eski lideri Kaddafi'nin oğlunun tabletinde bulunan görüntüler kan dondurdu.

Libya'nın öldürülen eski lideri Muammer Kaddafi'nin küçük oğlu Hannibal'in tabletinden çıkan görüntüler Kaddafi döneminin çok gizli sırlarını ifşa etti. Tablette bulunan işkence videoları kan donduran cinsten... Üstelik tartışmalarla dolu Hannibal Kaddafi'nin özel hayatına ait pek çok görüntü de ortaya çıktı.

Muammer Kaddafi'nin tüm dünyadan sır gibi sakladığı oğlu Hannibal Kaddafi'ye ait olduğu iddia edilen bir tablette yer alan görüntüler şaşırttı. Görüntülerde, skandallarıyla ünlü Hannibal'ın özel yaşamı ve yaptığı işkenceler yer alıyor.  

Hannibal'e ait olduğu belirtilen tablette, lüks içindeki yaşamdan  bazı kareler yer alıyor.  Bilgisayarda kan donduran işkence videoları da yer alıyor. Görüntülerde işkenceciler kimi zaman mağdurları falakaya yatırıyor kimi zaman da elektrik veriyor.

Suriye'de yaşayan Hannibal Kaddafi, geçen hafta Lübnanlı eşini ziyareti için Lübnan'a gittiği sırada, ülkenin doğusundaki Beka bölgesinde silahlı bir grup tarafından kaçırılmıştı.

İŞTE TABLETTEN ÇIKAN GÖRÜNTÜLER - FOTO GALERİ

Kaddafi ailesi uzun süredir Lübnan'da istenmeyen bir durumda... Bu yılın başında da Aline Skaff'ı taşıyan özel jetin Lübnan havalanına inmesine izin verilmemişti.

2008 yılında Anibal Kaddafi ve Aline Skaff, İsviçre'yle neredeyse diplomatik bir krize yol açmışlardı.  Çift Cenevre'deki lüks bir otelde iki çalışanı dövdükleri gerekçesiyle tutuklanmışlardı.