Metroda korkunç anlar! Elektrik çarptı, raylara düştü

Güncelleme:

Hindistan'da yaşanan korkunç olayda, metro istasyonunda treni bekleyen bir kişi, üzerine düşen elektrik kablosundaki akıma kapılarak raylara düştü. O anlar saniye saniye kameralara yansıdı.

Hindistan'da metrda bilet kontrol görevlisi olarak çalışan bir kişi Batı Bengal Eyaletindeki Kharagpur Junction tren istasyonunda bir metro platformunda bir adamla konuşurken meydana geldi. Bir elektrik kablosunun, tesadüfen talihsiz adamın üzerine düşmesiyle, konuşması kesintiye uğradı.

Kamera görüntülerinde, elektrik kablosunun gövdesinin üst kısmına çarptığı ve adam geri geri metro raylarına devrilirken giysilerinin kısa bir süre tutuşmasına neden olduğu görülüyordu. Konuştuğu adam dehşet içinde kaçarken, yaralı adam geriye doğru ve tren ray yatağına düştü.

Birkaç saniye rayların üzerinde hareketsiz yattıktan sonra, kurban yan tarafına yuvarlanmayı başardı ve bunun üzerine çevredekiler gelip onu bir sedyeyle raylardan çıkardılar. Neyse ki, talihsiz adam olaydan birkaç yanıkla kurtularak hayatta kalmayı başardı. Sağlık durumunun ise iyiye doğru gittiği bildirildi. Bu arada yetkililer, o zamandan beri kablonun nasıl gevşediğini keşfetmek amacıyla aksilikle ilgili bir soruşturma başlattı.