Polis memuru görev başında cinsel ilişkiye girince..

Polis memuru görev başında cinsel ilişkiye girince..
Güncelleme:

Görev başında bir kadınla birlikte olan polis memuru 'görevden uzaklaştırma' kararına itiraz etti.

ABD'nin New Jersey eyaletinde görev esnasında bir kadınla cinsel ilişkiye girdiği gerekçesiyle görevinden uzaklaştırılan bir polis memuru, yönetim tarafından verilen karara itiraz etti.

ABD medyasında yer alan haberlere göre; polis memuru Fernando Sanchez, bir kadını zorla soymakla suçlanan meslektaşı Samuel Woody ile ilgili yürütülen bir soruşturma kapsamında suçunu itiraf etti.

Sanchez, Woody'nin soyunmaya zorladığı kadınla polis otosu içerisinde de olmak üzere birçok kez cinsel ilişkiye girdi. 

Union bölge savcısına başta yalan söyleyen Sanchez, aylar sonra ifadesini değiştirip o kadınla ilişkiye girdiğini itiraf etti, ayrıca başka kadınlarla da görev sırasında ilişki yaşadığını söyledi. 

Woody'nin davasında tanıklık yapmayan ve hukuki olarak suçlanmayan Sanchez, Plainfield kenti polis departmanındaki görevinden uzaklaştırılmıştı. 

Kamu Hizmetleri Komisyonu tarafından verilen karara itiraz eden eski polis memuru, komisyonun görevine son vermemesi gerektiğini, çünkü görevde seks yapmayı bıraktığını savundu. 

Ancak idari mahkeme yargıcı, kovulmak yerine açığa alınması gerektiğini öne süren Sanchez'in iddialarının gülünçlük sınırında ve absürd olduğunu söyledi.