Bir alkol grubuna daha zam geldi

Bir alkol grubuna daha zam geldi
Güncelleme:

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, Doluca şarap grubuna zam geldiğini açıkladı.

2025 yılının zam yağmuru aralıksız devam ediyor. Alkollü içeceklerdeki ÖTV oranının artırmasının ardından alkollü içeceklere zamlara bir yenisi daha eklendi.

Son olarak Doluca şarap grubuna da zam geldi. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, sosyal medya hesabından yeni listeyi paylaştı.

Dündar, zamlı listeyi şöyle paylaştı:

Not: Alkollü içki markalarının basın yoluyla yayınlanması yasak olduğu için markalar Haber3.com tarafından mozaiklenmiştir. 

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, Doluca şarap grubuna zam geldiğini açıkladı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te ''üfürükçü'' canlı yayın konuğu oldu, stüdyo karıştı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te ''üfürükçü'' canlı yayın konuğu oldu, stüdyo karıştı Alkolmetreyi üflemeyi reddetti, aracını bırakıp, bavulunu alıp çekip gitti... Alkolmetreyi üflemeyi reddetti, aracını bırakıp, bavulunu alıp çekip gitti... Cep telefonu bataryaları mahalleyi savaş yerine çevirdi! Cep telefonu bataryaları mahalleyi savaş yerine çevirdi! İstanbul'un 9 ilçe belediyesinde belediye Başkan Yardımcıları gözaltında! İstanbul'un 9 ilçe belediyesinde belediye Başkan Yardımcıları gözaltında! 67 yaşındaki vatandaşı evinde fareler yemiş! 67 yaşındaki vatandaşı evinde fareler yemiş! Bakanlık 3 firmayı ifşa etti, ürünlerin satışını yasakladı Bakanlık 3 firmayı ifşa etti, ürünlerin satışını yasakladı Türkiye'nin en lezzetli yeşil altınında ilk hasat! Kilosu gram altını 2'ye katladı! Türkiye'nin en lezzetli yeşil altınında ilk hasat! Kilosu gram altını 2'ye katladı! 3 kişinin öldüğü silahlı saldırının altından ''taciz'' iddiası çıktı 3 kişinin öldüğü silahlı saldırının altından ''taciz'' iddiası çıktı Grip tedavisi görüyordu; testi pozitif çıkan bir hemşire hayatını kaybetti! Grip tedavisi görüyordu; testi pozitif çıkan bir hemşire hayatını kaybetti! Zincir market fiyatları artık tek platformda Zincir market fiyatları artık tek platformda
Türkiye'nin silah sergisi kapılarını açtı: Tarihteki ilk yerli silah da burada! Türkiye'nin silah sergisi kapılarını açtı: Tarihteki ilk yerli silah da burada! Bir seçim anketi daha açıklandı: Zirvedeki fark kapanıyor! Bir seçim anketi daha açıklandı: Zirvedeki fark kapanıyor! Bu görüntüler kahretti: Pamukkale'yi kaybediyoruz! Bu görüntüler kahretti: Pamukkale'yi kaybediyoruz! Güneydoğu'de devasa bir tarihi yarık keşfedildi! Güneydoğu'de devasa bir tarihi yarık keşfedildi! Bir kız çocuğu ölü, babası yaralı bulundu... Sosyal medya paylaşımı olay oldu! Bir kız çocuğu ölü, babası yaralı bulundu... Sosyal medya paylaşımı olay oldu! Meteoroloji'den çok sayıda ilimiz için peş peşe yeni uyarılar geldi! Meteoroloji'den çok sayıda ilimiz için peş peşe yeni uyarılar geldi! Survivor adasında Çılgın Sedat ile kavga eden Adem Kılıçcı'nın cezası belli oldu Survivor adasında Çılgın Sedat ile kavga eden Adem Kılıçcı'nın cezası belli oldu Cübbeliden Diyanet'e ''şirktir'' eleştirisi: ''O yazıyı kaldırın!'' Cübbeliden Diyanet'e ''şirktir'' eleştirisi: ''O yazıyı kaldırın!'' Asil Nadir'in vasiyeti açıklandı: O isimleri cenazesine istememiş Asil Nadir'in vasiyeti açıklandı: O isimleri cenazesine istememiş Kar yağışı şiddetini arttırıyor: İstanbul'da da okullar tatil edildi! Kar yağışı şiddetini arttırıyor: İstanbul'da da okullar tatil edildi!