Boyner'den Sevgililer Günü Farklı Hediye Seçenekleri

Boyner'den Sevgililer Günü Farklı Hediye Seçenekleri

İSTANBUL (AA) - Boyner ve YKM mağazaları, 14 Şubat Sevgililer Günü için birbirinden farklı hediye seçeneklerini yüzde 70'e varan indirimlerle sunuyor.Boyner'den...

İSTANBUL (AA) - Boyner ve YKM mağazaları, 14 Şubat Sevgililer Günü için birbirinden farklı hediye seçeneklerini yüzde 70'e varan indirimlerle sunuyor.

Boyner'den yapılan açıklamaya göre, rengarenk atkı ve berelerden trend markaların ikonik ürünlerine, parfümden aksesuara, çantadan gözlüğe kadar her zevke ve bütçeye uygun hediye seçenekleri, Boyner ve YKM'de sevenleri bekliyor.

Sevgilisine unutulmayacak bir hediye vermek isteyenler için farklı seçenekler getiren Boyner ve YKM'de yüzde 70'e varan indirim ve Hopi'lilere özel yüzde 95'e varan kazanç fırsatı sunuluyor.


- Romantik hediyelerin adresi Boyner


Stil sahibinden romantiğe, modayı yakından takip edenlerle klasikten şaşmayanlara, daima şık olanlardan rahatlığından taviz vermeyenlere kadar her zevkten sevgilinin kalbini kazanacak hediyeler, Boyner ve YKM'de yerini aldı.

Boyner müşterileri Sevgililer Günü hediyelerini çok özel indirim fırsatlarıyla alma şansına da sahip olacak. İşaretli kozmetik ürünlerinde özel indirimlerin yanı sıra diğer ürünlerde yüzde 70'e varan indirim fırsatları Boyner ve YKM mağazalarında müşterileri bekliyor.