Coşkun Ulusoy, OYAK'tan istifa etti !

Coşkun Ulusoy, OYAK'tan istifa etti !

OYAK'taki 16 yıllık görevinden istifa eden Dr. Coşkun Ulusoy, çalışanlarına duygusal bir veda mesajı verdi.

OYAK'taki 16 yıllık görevinden istifa eden Dr. Coşkun Ulusoy, tüm çalışanlarına bir mesaj gönderdi.

Ordu Yardımlaşma Kurumu (OYAK), 16 yıllık görevinden ayrılan Dr. Coşkun Ulusoy, tüm çalışanlarına veda mesajı gönderdi. "OYAK camiasının değerli mensupları ve sevgili arkadaşlarım" diyerek mesajına başlayan Ulusoy, "2000 yılında sizlerle birlikte yüksek hedeflere doğru uzun bir yolculuğa çıktık. Çeşitli zor aşamalardan, çok sıkıntılı, üzüntülü dönemlerden geçtik. Hedeflediğimiz noktalara, planlanan yurt dışı açılımlarımızı da tamamlayarak, 2015 yılı sonu itibariyle hep beraber vardık diye düşünüyorum. Tabii ki OYAK Grubu olarak önünüzde daha nice yüksek hedefler olacaktır. Sizlerin onlara da erişeceğinize inanıyorum. Bir müddettir ilgililere yaptığım beyanlar ve planlarım doğrultusunda, sizlerle birlikte olan yolculuğumu artık bu aşamada noktalama zamanımın geldiğine inanıyorum. Bugün itibariyle, çok sevdiğim, uzun yıllarımı verdiğim, mensubu olmakla iftihar ettiğim OYAK'tan ayrılıyorum.

66-007.jpg

07 Mayıs 2016, Cumartesi günü yapılan genel kurulda da vurguladığım üzere, 2015 yılında elde ettiğimiz toplam kazancımız ile, geçen yıllarda da olduğu gibi, Türkiye'nin en önde gelen grubu olduk. Yatırım yaptığımız şirketlerin sayısı yıllar içinde 87'ye ulaştı. Grup olarak Türkiye'de vergi rekortmenleri olan, sektörlerinde önde gelen şirketlere yatırımlar yaptık, istihdam yarattık, ihracatta önlerde olduk. Ülkemizde Hazine ve bankacılık sektörü dışında ilk adımı atan grup olarak uluslararası firmalardan güzel reytingler aldık, ülkemizdeki en üst dereceleri yakaladık. 20 ülkede, 12 farklı fonksiyonel para birimi ile faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Bütün bu güzel neticeleri beraber gerçekleştirdik. Sizlerin özverili çalışmalarınızla kurumumuza hizmet ettik, Türkiye'ye hizmet ettik. Birlik ve beraberlik içinde, kurumsal yapımızla, etik anlayışımızla Türkiye'ye örnek olduk.

Bu uzun yolculukta önümüzü açan, kurumumuza ve bana güvenen, destek olan üyelerimize, yıllar içinde beraber çalıştığım temsilciler kurullarının, genel kurulların, yönetim kurullarının, denetim kurullarının değerli üyelerine, grup olarak birlikte iş yaptığımız, hayatlarına dokunduğumuz tüm paydaşlarımıza ve siz çalışma arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum, varsa hakkımı da helal ediyorum. Sizlerle iftihar ediyor, bundan sonraki yaşamınızda ailelerinizle birlikte sağlık, afiyet, huzur ve başarılarınızın devamını diliyorum. Görev alacak yeni yönetim kurulu başkanımıza, genel müdür arkadaşıma birlik ve beraberlik içinde destek vererek OYAK'ı daha iyi noktalara taşıyacağınıza inanıyorum. Görevimi yerine getirmiş olduğum inancı içinde, huzurlu bir kalple sizlere elveda diyorum. Aklım ve gönlüm sizlerle olacaktır. En içten duygularımla" diyerek sözlerini tamamladı.