12 suç örgütüne operasyon düzenlendi, 106 gözaltı var
Hem aradığınız haberlere hızlıca ulaşabilmek hem de Haber3.com'a destek olmak için Google News'te Haber3.com'a abone olun.
Haber3'e Google News'te abone olun
Abone Olİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 9 ilde 12 ayrı suç örgütüne yönelik son 2 haftada düzenlenen operasyonlarda 106 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın paylaştığı bilgilere göre 9 ilde 12 ayrı suç örgütüne yönelik operasyonlar düzenlendi.
Jandarma tarafından yapılan çalışmalarda, şüphelilerin Kahramanmaraş'ta; sürücü belgesi sınavlarında başarısız olan şahıslar adına sahte sürücü belgesi düzenledikleri, Diyarbakır'da; uyuşturucu ticaretini organize şekilde yürüttükleri, Balıkesir'de; silah kaçakçılığı yaptıkları, Antalya'da; sosyal medya üzerinden vatandaşları dolandırdıkları, Muğla'da; yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımız için ödenen nakdi yardımları zimmetlerine geçirdikleri, Tekirdağ ve Yalova'da; kendilerini kamu görevlisi olarak tanıtarak vatandaşları dolandırdıkları, Manisa ve Bitlis'te; tefecilik yaptıkları tespit edildi. Toplamda 106 şüpheli gözaltına alındı.
İHA
Hem aradığınız haberlere hızlıca ulaşabilmek hem de Haber3.com'a destek olmak için Google News'te Haber3.com'a abone olun.
Haber3'e Google News'te abone olun
Abone Ol