12 yaşındaki çocuk vahşice öldürüldü !

12 yaşındaki çocuk vahşice öldürüldü !

Kütahya'nın Eydemir köyünde 12 yaşındaki bir çocuk elleri ve ayakları bağlanmış bir şekilde ölü bulundu. Olayla ilgili 3 çocuk gözaltına alındı.

Kütahya'nın Simav ilçesinde iki gün önce kaybolduğu bildirilen 12 yaşındaki H.B., ormanlık alanda elleri ayakları bağlanmış, boğazı kesilmiş ve başı taşla ezilerek öldürülmüş halde bulundu. Olayla ilgili yaşları 12, 15 ve 16 olan üç çocuk suçlarını itiraf ettiği belirtilerek, gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Eğirler köyünde yaşayan H.B.'nin cuma günü akşam eve dönmemesi üzerine ailesi durumu jandarma ve AFAD ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine köye gelen jandarma ve AFAD ekipleri bölgede arama çalışması başlattı. Çalışma sonucunda AFAD ekipleri bugün köye yaklaşık 3 kilometre mesafedeki ormanlık alanda H.B.'nin cansız bedenini buldu.

 

Olay yeri inceleme ekipleri ceset üzerinde yaptıkları incelemede, çocuğun ellerinin ve ayaklarının domuz bağı yöntemiyle bağlandığını, boğazının kesildiğini ve başının da taşla ezildiğini tespit etti.

H.B.'nin cesedi, incelemesinin ardından Doç. Dr. İsmail Karakuyu Simav Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

3 ÇOCUK GÖZALTINDA

12 yaşındaki çocuğun vahşice öldürülmesiyle ilgili 3 çocuk gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma ekipleri, H.K. (16), T.K. (12) ve A.K.'yi (15) gözaltına alındı.

Simav Adliyesi'ne sevk edilen 3 çocuğun ifadelerinde suçlarını itiraf ettikleri ve bugün mahkemeye çıkarılacakları öğrenildi.