2 kişi ölmüştü.... Sevgilisi kundakladığını itiraf etti

2 kişi ölmüştü.... Sevgilisi kundakladığını itiraf etti
Güncelleme:

İzmir'de bir barda çıkan yangında 2 kişi hayatını kaybetmişti. Olayla ilgili olarak polise başvuran bir kadın barı kendisinin kundakladığını itiraf etti.

İZMİR'de bir barda çıkan yangında 2 kişinin hayatını kaybetmesine ilişkin polise giden E.B. (36), iş yerinin sahibi M.B. (52) ile sevgili olduğunu, tartıştıktan sonra mekanı kundakladığını itiraf etti. Bu beyanını daha sonra yalanlayan E.B., tutuklandı.

Bayraklı ilçesi Fuat Edip Baksı Mahallesi Zeki Yavaş Sokak'taki bir barda, 20 Eylül'de saat 07.00 sıralarında yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler, iş yerinin tamamını sardı. Çevredekilerin ihbarı üzerine adrese polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesiyle yangın, kontrol altına alıp söndürdü. Ekiplerce kontrolde, dumandan etkilenen emekli öğretmen M.S.'in (67) öldüğü tespit edildi. Vücudunda 3'üncü derece yanık bulunan işletme sahibi M.B. ise ambulansla Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan M.B. de hayatını kaybetti.

POLİSE GİDİP, İTİRAF ETTİ

Önceki gün emniyete giden E.B., olayla ilgili ifade verdi. M.B.'in erkek arkadaşı olduğunu, sürekli kavga ettiklerini belirten E.B., olay günü de tartışınca çantasından çıkardığı çakmakla bir bezi tutuşturup, pencereden içeriye atarak yangın çıkardığını söylediği öğrenildi. Bir süre bekleyip, yangının dükkanı sardığını görünce olay yerinden kaçtığını ancak aradan geçen zamanın ardından pişmanlık duyup, teslim olduğunu söylediği kaydedildi. E.B. itirafın ardından ise yalan söylediğini, yangını kendisinin başlatmadığını anlattı. E.B., sevk edildiği adliyede tutuklandı.(DHA)

DHA