2 kızını öldürüp intihar etmişti! Cenazesini, kaçıp kurtulan oğlu aldı

Güncelleme:

Adana'da, tartıştığı 2 kızını öldürüp, eşini yaraladıktan sonra intihar eden Fatih C.'nin cenazesini, olay günü kaçarak kurtulan oğlu teslim oldu.

Adana'nın Kozan ilçesinde tartıştığı kızları Kader (22) ve Hüsne'yi (20) av tüfeğiyle öldürüp, eşi Zahide'yi (40) de yaraladıktan sonra aynı silahla intihar eden Fatih C.’nin (40) cenazesini, yapılan otopsilerinin ardından, olay günü kaçıp kurtulan oğlu Emre C. (22) teslim aldı.

Olay, 30 Haziran günü Kozan ilçesine bağlı Ağlıboğaz Mahallesi Evşen Sokak’ta meydana geldi. Fatih C. ile eşi Zahide arasında evde tartışma çıktı. Tartışma sırasında Fatih C., evdeki pompalı tüfeği alarak eşi Zahide, oğlu Emre ile kızları Kader ve Hüsne C.'ye ateş açtı. Saçmaların isabet ettiği Zahide ile kızları Kader ve Hüsne, kaçmaya çalışırken sokakta kanlar içerisinde yere yığıldı. Emre C. ise kaçıp kurtuldu, mahalleliden yardım istedi.

Mahallelinin ihbarı üzerine gelen sağlık ekipleri, Kader ve Hüsne C.'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralanan Zahide C. ise ambulansla Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Eve giren polisler, Fatih C.'in de başına ateş ederek yaşamına son verdiğini tespit etti. Cenazeler otopsi için morga götürülürken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Fatih C.’nin küçük kızı Nesrin C.'nin (14) ise olay sırasında kendilerine ait iş yerinde olduğu belirtildi.

İDDİALAR ORTAYA ÇIKTI
Öte yandan, çiftin tartışmasına, Fatih C.’nin ilişkisi olduğu H.Ç.’nin neden olduğu iddia edildi. Fatih C.'nin eşi Zahide ile kızları Kader ve Hüsne'nin bir süre önce H.Ç. ile bilinmeyen bir nedenle tartıştığı, daha sonra H.Ç.’nin durumu Fatih C.'ye anlatması üzerine gerginlik yaşandığı öne sürüldü. Olay günü Fatih C.'nin eşi ve kızlarına 'Ne istiyorsunuz bu kadından?' diye çıkıştığı, oğlu Emre ile de yumruklaşması üzerine cinnet geçirdiği ileri sürüldü.

BABA VE KARDEŞLERİNİN CENAZELERİNİ GÖZYAŞLARIYLA ALDI
Emre C., yapılan otopsilerinin ardından babası Fatih ile kardeşleri Kader ve Hüsne C.’in cenazelerini gözyaşlarıyla teslim aldı. Emre C., cenaze aracının yanında uzun süre gözyaşı döktü. C.'i yakınları teselli etmeye çalıştı. Cenazeler, defnedilmek üzere Kozan’a götürüldü.

DHA

Etiketler adana kozan