ASKERİ ALANDA YANGIN !

ASKERİ ALANDA YANGIN !

Tuzla'da askeri bölgede çıkan yangın, kontrol altına alınarak söndürüldü.

Tuzla’da askeri alan içinde bulunan ormanlık alanda yangın çıktı. Görgü tanıklarına göre alevler her geçen dakika büyüyor ve daha geniş alana yayılıyor. Alevlerin rüzgarın da etkisiyle ilerlediği bölgenin yakınında İçmeler mahallesinin bir bölümü, yerleşim yerleri bulunuyor.

O evlerden birinde yaşayanlar alevlerin genişlemesinden endişelenirken bir yandan da görüntü çekti. Öte yandan bölgeye itfaiye araçlarının yanısıra havadan söndürme için helikopter yönlendirildi. Yangının başladığı alanın Tuzla Jandarma Komutanlığı içinde yeraldığı belirtiliyor.

30987955.jpg

HAVADAN VE KARADAN MÜDAHALE

Tuzla Piyade Okulu’nun bulunduğu ormanlık alanda çıkan yangını söndürme çalışmaları karadan çok sayıda itfaiye ekibi, iş makineleri ve askeri personel ile, havadan da yangın söndürme helikopterleri ile sürdürüldü.

D-100 Karayolu’nun kısa süreliğine kapatılan Edirne istikametinin trafiğe açık olduğu ancak yoğun duman nedeniyle her iki istikamette uzun araç kuyrukları oluştuğu görüldü.

resized_a319a-ea4620150825aw509239_01.jpg

YANGIN SÖNDÜRÜLDÜ

Tuzla Piyade Okulu'nun bulunduğu ormanlık alanda çıkan yangın, havadan helikopterlerin müdahalesi, karadan da itfaiye ekipleri ve askeri personelin gayretleriyle kontrol altına alındı. Alevlerin askeri bölgenin bitişiğinde yer alan yerleşim yerine sıçraması önlendi. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.