Bıçakladığı kişinin başında sela okudu

Bıçakladığı kişinin başında sela okudu
Güncelleme:

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 36 yaşındaki Ercan Ö., tartıştığı Metin K. tarafından bıçaklandı. Metin K., ağır yaralı halde yerde yatan Ercan Ö.'nün başında sela okudu. Hastaneye kaldırılan Ercan Ö. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olay, gece yarısı Kemalettin Mahallesi Yeldeğirmeni Sokak'ta meydana geldi. İlçede motosiklet tamirciliği yapan Ercan Ö., arkadaşlarıyla oturduğu sırada, yoldan geçen Metin K. ile henüz bilinmeyen nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Metin K., üzerindeki 'kelebek' diye tabir edilen bıçakla Ö.'ü göğsünden bıçakladı. Aldığı bıçak darbesiyle yere düşen Ö., kanlar içinde kaldı. Bu sırada Metin K., ağır yaralı Ö.'nün başında bir süre sela okuyarak kaçtı. Çevredekilerin ihbarıyla bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Ö., doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Olaydan sonra kaçan Metin K. ise polis tarafından yakalanarak, gözaltına alındı. Çok sayıda suç kaydı olduğu belirtilen Metin K. ile ilgili soruşturma sürüyor. 

TUTUKLANDI

Zanlı Metin K. (35), emniyetteki işlemlerinin ardından çelik yelek giydirilerek, adliyeye sevk edildi. K., 'kasten öldürme' suçundan çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı. 

Olayın detayları ortaya çıkarken, Metin K. ile tartıştığı kişiler arasında bir süre önce de tartışma yaşandığı ortaya çıktı. K.'nin, ifadesinde, olay sırasında alkollü olduğunu belirterek, evinin karşısında alkol alanları uyarmak istediğini ve olayın meydana geldiğini söylediği öğrenildi.

Ercan Ö.'nün olay sırasında yanında bulunanlar ise Metin K.'nin, yanlarına gelerek Ö.'ye saldırıp, bıçağı göğsüne saplayarak çıkardıktan sonra sela okuyup, tekbir getirerek olay yerinden kaçtığını anlattı.

DHA