Bir boşanma aşamasındaki eş katliamı daha

Güncelleme:

Türkiye malesef yeni güne de yine bir kadın cinayetiyle uyandı. Kabusun bu seferki adresi İzmir oldu... Bir kadın boşanma aşamasındaki eşi olacak cani tarafından korkunç bir şekilde katledildi.

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde bir kadın, boşanma aşamasındaki eşi tarafından çocuk parkında tabancayla vurularak öldürüldü. Kendisini de vuran şahıs, yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Olay, akşam saat 18.00 sıralarında Yalı Mahallesi 6434 sokakta bulunan Sedat Kahraman Parkı'nda meydana geldi. İddiaya göre, bir süredir ayrı yaşayan ve boşanma aşamasında olan G.K. (29) ile S.K. (30) parkta bir araya geldi. Yanında tabanca bulunan S.K., henüz belirlenemeyen sebepten dolayı ayrılma aşamasındaki eşi G.K.'u sırtından ve başından vurdu, ardından tabancayla kendisini başından vurdu.

Genç kadın hastanede yaşamını yitirdi

Silah seslerini duyan çevredeki vatandaşlar, durumu polis ve 112 Acil Sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, durumları ağır olan G.K. ile S.K.'u olay yerindeki ilk müdahalenin ardından çevredeki hastanelere kaldırdı. Genç kadın, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Durumu ağır olan S.K.'un ise Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildiği öğrenildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

İHA