Bir kadın cinayeti daha! Cezaevinden çıktığı gibi öldürdü

Güncelleme:

Konya'da cezaevinden izinli olarak çıkan bir hükümlünün ilk işi dini nikah kıyıp birlikte yaşadığı kadını katletmek oldu...

Konya'da 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan hükümlü bulunduğu açık cezaevinden izinli çıkan N.Ş., evinde tartıştığı dini nikahlı olduğu D.D.'ı bıçaklayarak öldürdü.

Olay, saat 22.00 sıralarında merkez Karatay ilçesi Tatlıcak Mahallesi'nde Neşeli Sokakta meydana geldi. Açık cezaevinden izinli çıkan N.Ş., dini nikahla birlikte yaşadığı D.D. ile telefondaki mesaj nedeniyle tartıştı.

Tartışmanın büyümesi üzerine N.Ş., mutfaktan aldığı bıçakla saldırdığı D.D.'ı göğsünden, boynundan ve sırtından yaraladı. D.D. kanlar içinde yere yığılırken, N.Ş. evden kaçtı.

Gürültü ve yardım çığlıkları üzerine komşuları 112 Acil Çağrı Merkezine haber verdi. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ağır yaralı olan D.D., ilk müdahalenin ardından ambulansla Konya Şehir Hastanesine kaldırıldı. D.D., doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. 

Olayın ardından kaçan N.Ş.'nin 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan yaklaşık 8 yıldır hükümlü olduğu ve geçen pazartesi günü de kaldığı açık cezaevinden izinli olarak çıktığı belirtildi. Polis, cinayet şüphelisi N.Ş.'nin yakalanması için çalışma başlattı. (DHA)

DHA