Bir kadın cinayeti daha: Eşi olacak cani çocuklarının önünde katletti!

Bir kadın cinayeti daha: Eşi olacak cani çocuklarının önünde katletti!
Güncelleme:

Türkiye yeni güne de yine bir kadın cinayeti ile başladı. Çankırı'da işlenen korkunç cinayette bir kadın 3 çocuğunun gözleri önünde eşi olacak cani tarafından katledildi.

Çankırı'da K.G., tartıştığı eşi tarafından çocuklarının gözü önünde eşi Y. G. tarafından bıçaklanarak hayatını kaybetti.

Olay saat 22.30’da Aksu Mahallesi Hürriyet Caddesi üzerinde bir apartmanda meydana geldi. 3 çocuk sahibi Y. G. ile eşi K.G. arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Y. G. bıçakla eşine saldırdı. K.G., aldığı bıçak darbeleriyle kanlar içerisinde yere yığılırken, çocukların çığlıkları üzerine apartman sakinleri 112 Acil Çağrı Merkezine haber verdi. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde K.G.'nin yaşamını yitirdiğini belirlendi. Olay yerindeki Y. G. ise polis ekiplerince gözaltına alındı. Savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından K.G.'nin cansız bedeni otopsi için morga kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA)

DHA