Esra Erol'da büyük skandal!

Esra Erol'da büyük skandal!
Güncelleme:

ATV ekranlarında yayınlanan ve her programda yeni bir mide bulandıran skandalın gündeme taşındığı Esra Erol'un sunduğu programda bu sefer de 18 yaşındaki bir genç kızın, 57 yaşındaki komşusundan hamile kaldığı itirafı mide bulandırdı.

ATV'nin büyük bir ilgiyle izlenen programı Esra Erol'da 28 Ağustos tarihinde yeni sezonuyla ekrana gelmeye başladı.

Her bölümüyle büyük ses getiren programa S.A. olayı damga vurdu. Bartın'da yaşayan S.A., köydeki 57 yaşındaki komşusu H.S. 'den hamile kaldığını açıkladı.

Zihinsel engelli babası ve annesiyle babaannesinin evinde yaşayan S.A. köyde komşusu olan H.S. 'in sürekli evlerine girip çıkan biri olduğunu söyledi. Gelip gittiği esnadaki bakışlarından rahatsızlık duyduğunu söyleyen S.A. bakışlarını hep kaçırmaya çalıştığını ifade etti.

H.S. ile babaannesinin telefonuna mesaj atmasıyla konuşmaya başladığını söyleyen S.A. abi-kardeş gibi konuşurken bir anda 'Seni seviyorum. Buluşalım, konuşalım' şeklinde mesajlar aldığını dile getirdi.

 İlk başlarda sürekli gitmediğini buluşmadığı söyleyen S.A., ''Bir gün 'Sadece arabada konuşacağız' dedi ve gittim'' dedi. Arabada kendisine; 'Karnım acıktı eve gidelim' dediğini dile getiren S.A., 'Evde eşi olduğunu sanıyordum. Meğerse eşi evde yokmuş. Çay içtikten sonra uyuyakalmışım. Hiçbir şey hatırlamıyorum.' diyerek yaşadığı korkunç olayı anlattı.

 Daha sonra halasının S.A.'nın telefonunu ele geçirmesiyle her şey ortaya çıktı. S.A.'nın halası M.A. telefondaki fotoğrafları ve videoları gördü ve olayın peşine düştü. Hala M.A. öğrendiği şeylerin ardından soluğu karakolda aldı ve H.S. 'den şikayetçi olarak hakkında tutuklama kararı çıkarttırdı. Bir gece karakolda kalan H.S. ertesi gün serbest bırakıldı.

Hala M.A. sağlık ocağının araması ile yeğeninin hamile kaldığını da öğrendi. Tüm bu iddiaların ardından H.S. 'in ablası da Esra Erol'un canlı yayınına bağlandı ve şaşırtan açıklamalarda bulundu.

H.S. 'in ablası S.A. için 'Bu kız okula gidiyorum diye adamlarla buluşmuş hamile kalmış. Benim kardeşime iftira atıyor.' dedi.

 Tüm bu açıklamaların ardından Esra Erol canlı yayınında S.A. ve H.S. 'e ait görüntüler yayınlandı. S.A. görüntülerin yayınlanmasının ardından 'Benden 40 yaş büyük H.S. bana şantaj yaptı, çocuğu düşürmem için bana ilaç verdi' açıklamasını yaptı.