Güzellik merkezinde kıskançlık cinayeti

Güzellik merkezinde kıskançlık cinayeti
Güncelleme:

İzmir'deki bir güzellik merkezinde korkunç bir cinayet işlendi. Bir kişi eşini başka erkeklerle görüştürdüğünü iddia ettiği bir kişiyi boynundan ve kalbinden bıçaklayarak öldürdü.

İzmir'in Buca ilçesinde, bir güzellik merkezinde M.A. (45) eşini başka erkeklerle görüştürdüğü iddiası ile tartıştığı S.Ç.'i (34) boynundan ve kalp bölgesinden bıçaklayarak öldürdü.

Olay sonrası polis ekiplerini bekleyen şüpheli, suç aleti ile birlikte teslim oldu. 

Olay, akşam saatlerinde Buca ilçesi Menderes Caddesi'nde bulunan bir güzellik merkezinde meydana geldi. İddiaya göre M.A., eşinin sahip olduğu güzellik merkezine gelerek, kadın kuaförü olduğu belirtilen S.Ç. ile tartışmaya başladı. İkili arasındaki gerginlik, kavgaya dönüştü. Bu sırada M.A., bıçakla saldırdığı S.Ç.'i boyun ve göğüs bölgesinden yaraladı. Bıçak darbelerinden kurtulmaya çalışan S.Ç., yardım istemek amacıyla sokağa çıkmaya çalışırken, aldığı yaraların etkisiyle merdivenlerde yere yığıldı.

Çevredeki vatandaşlar, durumu sağlık ve polis ekiplerinde bildirdi. İhbar üzerine gelen polis ekipleri, olay yerinde bekleyen cinayet zanlısı M.A.'yı suç aleti ile birlikte gözaltına aldı. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde ise S.Ç.'in yaşamını yitirdiği tespit edildi. Güzellik merkezine gelen S.Ç.'in yakınları sinir krizi geçirirken, Olay Yeri İnceleme (OYİ) ekipleri, detaylı incelemede bulundu. Şüpheli M.A., Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı. S.Ç.'in cansız bedeni ise savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. 

EŞİNİ BAŞKA ERKEKLERLE GÖRÜŞTÜRDÜĞÜ İDDASI 

Cinayet şüphelisi M.A.'nın ilk ifadesinde, S.Ç.'in eşini başka erkeklerle görüştürdüğünü bu nedenle cinayeti işlediğini söylediği öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. (DHA)

DHA