Halil Konakçı yine Atatürk'ü hedef aldı

Halil Konakçı yine Atatürk'ü hedef aldı
Güncelleme:

Daha önce defalarca Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'e yönelik skandal ifadeleriyle gündeme gelen imam Halil Konakçı, ÇEDES tartışmalarında yine Atatürk'ü hedef aldı.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın ÇEDES projesi kapsamında cami imamlarının okullarda çocuklara ders vermesini savunan ve Şeyh Sait'i 'İslâm Kahramanı' ilan eden Ankara Melike Hatun Cami imamı Halil Konakçı, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda bir kez daha 100 yaşındaki Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü hedef aldı.

Sözcü gazetesinden Halil Ataş2ın haberine göre Konakçı yaptığı paylaşımda, "Öğrencileri eğitmek için okullara hemşire, doktor, polis, afad uzmanı hatta itfaiye eri dahi görevlendiriliyor ama Müslüman ailelerin çocuklarına dinini öğretmek için Diyanet görevlisi bir hocanın okulda görevlendirilmesine karşı çıkıyorlar" ifadelerini kullandı.

 Paylaşımın devamında Atatürk'ü de hedef alan Konakçı, "Okullarda resmi törenlerde çoçukların heykel ve resimlerin önünde secde ettirilmesine karşı değiller ama vatanımızda yaşamış İslam’a hizmet etmiş değerleri kıyafetleri ile anılmasına ve anlatılmasına karşı çıkıyorlar" dedi.

 

Sözcü