Hamile eşini evde sevgilisiyle yakaladı !

Hamile eşini evde sevgilisiyle yakaladı !
Güncelleme:

Tekirdağ'ın Saray ilçesinde eve erken gelen koca, 4 aylık hamile eşinin sevgilisini gardropta saklanırken yakalayıp öldürdü.

Olay, Tekirdağ’ın Saray ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, fabrika isçisi T.V. (35) çalıştığı fabrikanın gece vardiyasında iş olmadığından erkenden eve geldi.

Saat 23.00 sıralarında anahtarıyla kapıyı açamayan T.V., evden gelen sesler üzerine şüphelenip telefonla eşi K.V.'yi aradı. K.V. eşinden çiğ köfte alıp eve öyle gelmesini istedi. T.V. ise ısrarla kapıyı açmasını istedi. Kapıda süren tartışmanın ardından K.V., kapıyı açtı. Odaları gezen T.V., 7 yaşındaki çocuğunun uyuduğu odadaki gardropta, evli ve 3 çocuk babası S.S.'yi yakaladı. S.S. kaçmaya çalışırken mutfaktan bıçak alan koca S.S.’yi evin kapısının önünde yakalayarak defalarca bıçakladı. Ardından T. V. eşi K.V.’yi de içeri gelerek bıçakladı.

T.V., 112 ve polis arayıp kendisini ihbar etti. Hastaneye kaldırılan K.V. tedavi altına alındı.

S.S.’nin cesedi olay yerindeki incelemelerin ardından adli tıp kurumuna gönderilmek üzere Saray Devlet Hastanesine kaldırıldı.

'EŞİMİN PEŞİNDE GEZMESİNDEN ŞÜPHELENDİM'
Polisteki ifadesinde İfadesinde pişman olduğunu ifade eden Tayfun V.’nin eşini 4 aylık hamile olduğu için öldürmediğini söylediği öğrenildi. Eşi K.V.'nin evin içerisinde sürekli ardından gelmesinden şüphe ettiği için odaları aradığını ifade eden T.V. şunları söyledi:

"Eşim ile 4 ay önce telefonuna gelen 'Senden vazgeçemem, sensiz olamam' gibi mesajlar nedeniyle tartıştık. Ben boşanmaya karar verdim. Çocuğumuz olduğu için barıştık. Dün gece işten 1 saat kadar erken geldim. Anahtarla evimin kapısını açmaya çalıştım ama arkasında anahtar olduğu için açılmadı. İçerden sesler geldiğini duyunca şüphelendim. Sonra kapıyı açtı, 'Nerdesin?' diye sorduğumda tuvalette olduğunu söyledi. Eşim beni evden göndermek için sürekli çiğ köfte, süt gibi şeyler istemeye başladı. Odalara baktığımda eşimin sürekli peşinden gelmesinden şüphelendim. Çocuğumuzun odasındaki dolapta tanımadığım çömelmiş bir şekilde bir erkeği saklanırken gördüm. Boğuştuk, eşim bana 'Bırak gitsin' diyordu. Birkaç kez sırtından yakaladığım adamı bıçakladım. Araya eşim girdi, yanlışlıkla onu da bıçakladım. Komşular geldi, elimden bıçağı verdim sonra da 'Polis ve 112'ye haber verin' dedim."

CEZAEVİNE ALKIŞLARLA GİTTİ

T. V., çıkarıldığı mahkemece 'kasten öldürme' suçundan tutuklandı.

Adliye çıkışında yaklaşık 70 kişilik kalabalık, katil zanlısı T.V.'yi alkışlarıyla desteklerken, zanlının kız kardeşi, "Ağabey bu da geçecek, bunu da atlatacaksın. Seni seviyoruz" dedi.

Baba Mehmet ve anne Nurhan V. de "Canım oğlum biz arkadayız. Hiç merak etme" diye bağırdı.

Elleri önden kelepçeli olarak adliyeden çıkarılan katil zanlısı T. V., alkışlayan kalabalığı görünce gözyaşlarına hakim olamadı. T.V., Tekirdağ Kapalı Cezaevine götürüldü. Soruşturma sürüyor.

 

DHA/İHA